HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’ta ne değişti Sayın Orman!..

Beşiktaş’ta ne değişti Sayın Orman!.. Seçimi kazandıktan sonra kongre üye sayısını 100 binlere çıkartacağını açıklayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kongre üyesi alımını durdurdu. Beşiktaş’ta ne değişti ki Sayın Orman bu kararı aldınız?.. / Beşiktaş Haberleri

gazetevatan.com’da yayınlanan üye alımının durdurulduğu haberi şöyle;

Galatasaray derbisinde sahaya girerek Beşiktaş’ın 4 maç ceza almasına sebep veren taraftarların içinde yeni kongre üyelerinin de olması, yönetime bu kararı aldırdı.

Beşiktaş, kongre üyesi alımını dondurdu. Siyah – beyazlılar 10 Haziran 2011’de yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da 100 bin üye hedefiyle kongre üyesi alımı ücretlerini azaltmış, hatta taksitlendirme yaparak bu hedefe ulaşmaya çalışmıştı. Üye sayısını çoğaltarak kulübe daha fazla demokrasi getirme hedefini bir türlü gerçekleştiremeyen Beşiktaş, 1 yıl içinde yaklaşık 4 bin üye yaparak sayısını ancak 17 binlere yaklaştırabildi.

Son oynanan Galatasaray derbisinde, sahaya girerek siyah-beyazlı kulübe telafisi olmayan cezalar almasına sebep verenlerin içinde, yeni üye olanların tespit edilmiş olması da yönetimde soğuk bir duş etkisi yaptı. Bu durumu değerlendiren Beşiktaş yönetimi, geçen hafta yaptıkları toplantıda da yeni üye alımını süresiz durdurma kararı alarak, daha seçici olma yolunda bir adım atmış oldu. Son 30 yılda Beşiktaş’a üye olan eski kongre üyelerinin, tedirgin oldukları ‘100 bin üye ile daha fazla Demokrasi’ tezinin sorunlar doğurabileceği yönündeki görüşleri, bir kez daha haklı olduklarını adeta ispatladı.

Beşiktaş değerlerinin ve imajının zedeleneceğine dair şüphe duyan sağduyu sahibi gelenekçi kongre üyelerinin tedirgin olmaları, yönetimde görev almaları teklif edilen sanayici ve zengin kongre üyelerinin, bu tür sebeplerden dolayı geri çevirdikleri korkularının nedenlerini ortaya koymuş oldu.

[adrotate banner=”309″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu