HaberSpor Haberleri

Beşiktaş Postası Özel / Beşiktaş’ın transferlerini Aziz Yıldırım mı yapıyor?

Son günlerde medyada polemik konusu olan Aziz Yıldırım – Fikret Orman açıklamaları adeta gündeme bomba gibi düştü!Özellikle ‘’ Demba Ba’yı Fikret Orman’a ben önerdim, hatta bir oyuncu daha önerdim, adını şuan hatırlamıyorum’’ beyanatını veren Aziz Yıldırım’ın Beşiktaş transfer politikasında ne gibi etkisi olduğu tartışılamaya başlandı./ Beşiktaş Postası Özel

Beşiktaş’ın transferlerinde Aziz Yıldırım imzası mı var?

2011 sezonunda ağabeyi Fenerbahçe camiasının bilinen isimlerinden olan  Tamer Kıran’ın transfer ettiği, Fenerbahçe’yle yeni sözleşme imzalamayıp eski Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral’ın Beşiktaş’a geçiş yapması başlayan Fenerbahçe patentli isimlerin serüveni akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Adı hatırlanmayan futbolcu kim? Türkiye’de mi oynuyor?

Aziz Yıldırım’ın Demba Ba ile birlikte Beşiktaş kulübüne önerdiği diğer futbolcu akıllarda soru işareti bıraktı. İsmi taraftarlar tarafından merak edilen futbolcunun hangi kulüp forması giydiği neden Aziz Yıldırım tarafından Beşiktaş’a önerildiği ve perde arkasında ne yattığı konuşuluyor.

Sezer Öztürk,stat karşılığında mı alındı? Tamer Kıran mı aldı?

Sezer Öztürk’ün ise stat karşılığında mı alındığı yoksa Beşiktaş’tan istifa eden Tamer Kıran’ın mı transferi gerçekleştirdiği sorulan sorular arasında.

Özellikle Uğur Boral sonrasında Sezer Öztürk’ün alınmasının camia tarafından algılanamamasının perde arkasında, ‘’stada karşılık alındı’’ spekülasyonları yatarken, bir sezon boyunca hiçbir resmi Beşiktaş maçına çıkmadan 1,5 Milyon € transfer bedeliyle alınması da akıllara durgunluk verdi.

Böyleyece bir sezon boyunca hiçbir resmi mücadelede forma giymeyen ve bonservis bedeliyle alınan Sezer Öztürk,Beşiktaş kulübü çatısı altında Almanya’da bıçaklı saldırı ve İbrahim Toraman’la girdiği yumruklu arbede sonrası kiralık olarak Beişktaş’tan gönderildi.

Beşiktaş’la ön sözleşme imzaladı, Fenerbahçe’ye imza attı!

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş’ın on numara arayışları sırasında büyük umutlarla Atletico Madrid’den transfer etmek istediği Diego Ribas’ın Beşiktaş’la ön sözleşme imzaladığı halde,futbolcunun ani bir kararla Fenerbahçe’ye gitmesi ,spor camiası tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı.

Diego Ribas’ın yaz transfer döneminde Beşiktaşla ön anlaşma yapmasının ardından,Fenerbahçe’nin Diego’yu almak istemesi,Beşiktaş’ın Aziz Yıldırım’ın devreye girmesiyle mi çekildiği sorularını sordurdu.

Caner Erkin’den ‘’Beni Alın’’… Fikret Orman’dan, ‘’Aziz Yıldırım çok kızar’’

Bunlarla da kalmayan bir diğer iddia ise, yine yaz transfer döneminde 2013-14 sezonunun en iyi futbolcusu olarak lanse edilen Caner Erkin’de yaşanıyor. Yaz tranfer döneminde,Beşiktaş’tan gelecek teklife sıcak bakacağını söylenilen Caner Erkin’in,özellikle eşine yapılan magazinsel polemiklerden ötürü Fenerbahçe’de mutlu olmadığı ve Beşiktaş formasını giymeye sıcak bakmasını menajerine ilettiği söylenildi.

Caner Erkin’in menejeri Batur Altıparmak’ın Beşiktaş kulübü yetkilileri ve Fikret Orman’la yaptığı görüşmelerin ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın yanıtı ise Aziz Yıldırım’ın tepki vereceği,kişisel sorun yaşamak istemediği ve rakip camia taraftarınında tepkisini almamak adına böyle bir girişimde bulunmayacağını belirtmesini söylemesiyle konunun rafa kalktığı iddiası oldu.

Önder Özen kim tarafından önerildi?

Daha önce Fenerbahçe camiasında Aziz Yıldırım’ın çalışanı olan istatistik sorumlusu Önder Özen’in,Beşiktaş Sportif Direktörlüğüne nasıl getirildiği Aziz Yıldırım tarafından mı siyah beyazlılara önerildiği sorulan başka bir soru olarak gündeme yansıyor…

Beşiktaş Postası Özel Haber

[adrotate banner=”103″]

 

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu