HaberSpor Haberleri

18. adam bulundu: Hugo Almeida!

schuster guluyor bp

Beşiktaş’ın yarın Manisaspor ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosunu önce 17 kişi olarak açıklayan ve Doğukan Pala haricinde A2 takımdan oyuncu almayan Bernd Schuster kadroyu 18’e tamamladı!

Eksikler nedeniyle Manisaspor deplasmanına 17 futbolcu götürme kararı alan ve Muhammed Demirci’yi bir kenara atan Bernd Schuster, uygulamasına gösterilen tepkilerden kısa bir süre sonra ilginç bir karar alarak birkaç saat öncesine kadar kesinlikle forma giyemeyeceği açıklanan Hugo Almeida’ya kadroya dahil etti.

İsmail Köybaşı’nın da sakatlanmasıyla mecburen Doğukan Pala’yı kadroya alan Alman teknik adam, bugün U-19 milli takımıyla maça çıkan Atınç Nukan ve Furkan Şeker’i doğal olarak oynatamayacak. Ama Beşiktaşlı taraftarlar Muhammed Demirci’nin neden kadroda olmadığını merak ediyor.

1 saat içinde adalesindeki çekme ortadan kalkarak! kadroya dahil edilen Hugo Almeida ile 18 kişiyi tamamlayan Schuster’in sahaya çıkaracağı 11’de merak konusu oldu. Bu arada açıklanan kadroda 9 yabancı futbolcu olduğu için Beşiktaş yedek kulübesinde yine bir kişi eksik olacak.

[adrotate group=”74″ banner=”79″]

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu