HaberSpor Haberleri

Beşiktaş Kuranyi ile masaya oturuyor

kuranyi2 6131Beşiktaş Yönetimi, dünyaca ünlü Alman golcü Kevin Kuranyi ile masaya oturmak için Almanya’ya gitti. Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticiler Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ile menajer Ahmet Bulut, Kevin Kuranyi’nin menajeri Roger Witmann ile görüşmelere başladı.

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin “3 kulvardada başarılı olmak istiyorsak hem orta sahanın soluna hem de forvete iyi bir yıldız almalıyız” sözünden sonra harekete geçen Demirören önce Bundesliga ekiplerinden Shalke 04’ün forveti Kevin Kuranyi’nin menajeri Roger Witmann’la görüştü. Görüşmenin olumlu geçmesine rağmen siyah-beyazlı takımın teknik direktörü  Mustafa Denizli’nin bu futbolcuya sıcak bakmadığı belirtildi.

Brezilya asıllı olan 28 yaşındaki Kevin Kuranyi, Stuttgart’ta futbola başladı. Stuttgart’ta 99 maçta 40 gol atan Kevin Kuranyi ardından Schalke 04’e transfer oldu. Schalke’de 157 maçta 71 gol atan tecrübeli futbolcu, Alman Milli Takımı’nda da 19 kez fileleri havalandırdı. Başkan Yıldırım Demirören’in Almanya’da ayrıca Bayern Münih’teki milli futbolcumuz Hamit Altıntop ve Hollandalı Van Bommel için de girişimlerde bulunduğu ifade edildi.

[adrotate group=”55″] [adrotate group=”66″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu