HaberSpor Haberleri

Beşiktaş Kulübü’nün 480 bin TL.’sı hortumlandı!..

Beşiktaş Kulübü’nün 480 bin TL.’sı hortumlandı!.. Beşiktaş’taki Kartal Yuvası mağazasında akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş Kulübü’nün gözbebeği, söz konusu mağazanın bir numaralı sorumlusu, aynı zamanda kulübün 20 yıllık kongre üyesi E.S, kasayı tam 480 bin TL hortumladı.. ‘Yok artık’ dedirtecek olan Galatasaray derbisinden hemen önce ortaya çıktı. Ajansspor.com’un haberine göre, Başkan Fikret Orman, yaşananları duyunca sinirinden köpürürken, eski arkadaşı E.S’yi hemen kulüp binasına çağırdı.

Birkaç yöneticinin de bulunduğu ortamda E.S’ye, “Biz sana kulübün namusunu teslim ettik, sen bize ihanet edip, arkamızdan bıçakladın. Ben kimsenin hakkını, kimseye yedirtmem arkadaş. Namusumuzla, şerefimizle bu kulübü düzlüğe çıkartmak için bizi görevlendirdiler” diye bağıran Orman, binanın 13. katını adeta inletti.

E.S’nin savcılığa verildiği öğrenilirken, depolarda hummalı bir şekilde ürün sayımının devam ettiği ve bu olayın içinde başka kimlerin olduğunun titizlikle araştırıldığı belirtildi. 480 bin TL hortumlayan E.S, Kartal Yuvası’ndaki alışverişlerde fiş istemeyen ve ödemeyi nakit yapanları hedef aldı. Ürün barkodunu 2 kez okutup, kasayı eksiye geçiren E.S, mağazada çalışan bir kadınla iş birliği yaptı ve izinli günlerinde bile kulübü dolandırdı. Günü gününe cebine nakit parayı koyan E.S daha sonra bu parayı kişisel hesabına geçirdi.

[adrotate banner=”309″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu