HaberSpor Haberleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman; Ligde henüz hiçbirşey bitmiş değil

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman; Ligde henüz hiçbirşey bitmiş değil… Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig’de lider Galatasaray’dan sadece 5 puan geride olduklarını ve henüz ligde bitmiş bir durumun olmadığını söyledi / Beşiktaş Haberleri

Siyah-beyazlı kulüp, yeni araç tedarik sponsoru olan Fleetcorp firması sponsorluk anlaşması imzaladı. Akaretler’deki kulüp binasında düzenlenen imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fleetcorp Türkiye Genel Müdürü Dominique Cardineau ile yetkililer katıldı.

Sponsorluk anlaşması imza töreninde konuşan Başkan Fikret Orman, takımın lider Galatasaray’dan sadece 5 puan gerisinde bulunduğunu hatırlatarak, “Samet Aybaba takımın içinden gelen birisi. Bu takımın başındadır. Takım liderden sadece 5 puan geridedir. Bizim için şampiyonluktan çok daha önemli olan şeyler vardır. O da sporcunun alnındaki ve sırtındaki terdir.” şeklinde konuştu.

Öte yandan Beşiktaş’ta son zamanlarda yaşanan sakatlıklar hakkında ise Başkan Orman, şunları dile getirdi; Futbolcularımız profesyonel insanlar. Antrenman programlarına dikkat edecekler. İdman programlarını gereği gibi yapmayıp sonrasında sakatlılar yaşanıyor. Herkes farklı yerlere çekiyor Çim saha ve sağlık ekibi gibi ama ben bu fikirlere katılmıyorum. Burada esas futbolculara görev düşüyor. Bu konuda da kendilerini uyardık.

Başkan Fikret Orman, kulübün geçmişten gelen borç yükünün olduğunu ve bunlarında yüzde 60-70’ini çözdüklerini kalanları da en kısa sürede çözeceklerini ifade etti. Başkan Orman, Beşiktaş’ın Avrupa Kupaları’na katılamama gibi bir durumunun şu an için söz konusu olmadığını dile getirdi.

STAT KONUSUNDA SON DÜZLÜĞE GİRDİK

Başkan, yeni yapılacak stat içinse şunları kaydetti; Stat konusu yolunda gidiyor. Kamuoyu üzerinde beklentileri büyük tutup insanlarda çöküntü yaşatmak istemiyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki son düzlüğe girdik.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu