HaberSpor Haberleri

Kupa Beyi Beşiktaş, Kasımpaşa ‘ya hazırlanıyor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Gaziantepspor ‘u 3-0’la geçerek rövanş için büyük avantaj yakalayan Beşiktaş, 11 Nisan Pazartesi günü Kasımpaşaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri ’ndeki idmanda ısınma koşularının ardından bir süre istasyon ve kısa pas çalışmaları yapan Karakartal, yarım sahada yapılan taktik maçla antrenmanı tamamladı.

Ekrem Dağ, Ferrari ile sağ ayak bileğinde ağrısı olan Guti ’nin yanı sıra sol topuğunda ağrıları bulunan İbrahim Toraman antrenmana katılmayarak tedavilerini sürdürdü. Onur Bayramoğlu uzun süren sakatlığının ardından bugün ilk kez takımla çalışmaya başlarken, Ersan Gülüm ise salon çalışmalarına devam etti. Simao ile Almeida ise koşular sonrasında antrenmanı tamamladı.

Karakartal yarın (9 Nisan) saat 11.00’de basına kapalı yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Karakartal ‘ın Ümraniye ‘de küçük misafiri vardı

emir berke zihcidi besiktas idmaninda e1302268404936Oynadığı “Öyle bir geçer zaman ki” dizisindeki Osman karakteriyle tanınan minik dizi oyuncusu Emir Berke Zincidi, antrenmana gelerek oyuncularımızla buluştu.

Beşiktaş ‘lı olan küçük oyuncuya futbolcular büyük ilgi gösterdi. Mutluluğu gözlerinden okunan Emir Berke Zincidi, hayranı olduğu Guti ve Quaresma ile  hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

[nggallery id=42] [adrotate banner=”113″] [adrotate banner=”94″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu