HaberSpor Haberleri

Beşiktaş, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başladı

Eskişehirspor’u 3-1 gibi farklı bir skorla yenen Beşiktaş, Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı sezonun son maçının hazırlıklarına başladı.

Basına açık yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Tedavilerine devam edilen Matteo Ferrari, Fabian Ernst, İbrahim Toraman, karın ve kasık adalesinde zorlanma olan İsmail Köybaşı, karın kaslarında ağrısı bulunan Cenk Gönen, Tomas Sivok, izinli olan Guti Hernandez, Simao Sabrosa ile Erhan Güven çalışmada yer almadı.

Ersan Gülüm, Mert Nobre ile Bobo takımdan ayrı çalıştılar. Teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşuları ile başladı, kısa koşularla devam etti. Pas çalışmalarının ardından yarım sahada yapılan maçla idman sona erdi. Dondurmasına iddiaya girilen maçı Quaresma’nın takımı kazandı.

A2 Takım oyuncularından Cumali Bişi, Mertcan Demirer, Furkan Şeker, Atınç Nukan ile Doğukan Pala A Takımıyla birlikte antrenman yaptı. Karakartal, hazırlıklarını yarın (19 Mayıs) saat 11.00’de basına açık yapacağı idmanla sürdürecek.

[nggallery id=50] [adrotate banner=”131″] [adrotate banner=”94″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu