HaberSpor Haberleri

Sessiz gecede zafer arıyoruz

ruhumuz yeterrr bp

Spor Toto Süper Lig’e erken havlu atan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Gaziantepspor’u konuk ediyor.

Fiyapı İnönü Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek. Karşılaşma TRT 1’den naklen olarak yayınlanacak. Kayserispor maçında edilen küfürler nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş, böylesine kritik bir maçta taraftarından yoksun olarak sahaya çıkacak.

Dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş’ta Matteo Ferrari, Ekrem Dağ ve Ersan Gülüm sakatlıkları, Tomas Sivok ise cezası nedeniyle bu akşam forma giyemeyecek.

Beşiktaş yarı finale nasıl yükseldi?

Ziraat Türkiye Kupası’na Mersin İdmanyurdu’yla play-off’ta karşılaşarak başlayan ve rakibini 3-0 yenerek gruplara kalan Beşiktaş, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Trabzonspor, Konya Torku Şekerspor ve Manisaspor’un yer aldığı grubu 3 galibiyet, 1 mağlubiyetle tamamladı ve 9 puanla çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la eşlen Beşiktaş, rakibini İstanbul’da 5-0, Gaziantep’te ise 3-0 mağlup ederek kolay bir şekilde yarı finale yükseldi.

[adrotate banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu