HaberSpor Haberleri

Beşiktaş Gaziantep maçı özeti / Söke söke! (Video)

almeida hava topuBeşiktaş Gaziantep maçı özeti / 90+6’da zafer! (Video) Spor Toto Süper Lig’de 22. hafta heyecanı Beşiktaş Gaziantep maçı ile devam etti. Beşiktaş Gaziantep ‘i 90+6. dakikada Egemen Korkmaz’ın attığı golle 3-2 mağlup etti.

Fiyapı İnönü Stadı’nda yağmur altında oynanan Beşiktaş Gaziantep maçı nefesleri kesti. İlk yarıda Elyasa’nın attığı golle 1-0 yenik duruma düşen Beşiktaş ikinci yarının başında Almeida ile eşitliği yakaladı. Daha sonra İsmael Sosa’nın golüne engel olamayan ve yine mağlup duruma düşen Beşiktaş, 85. dakikada Almeida, 90+6. dakikada ise Egemen Korkmaz’ın attığı gollerle maçı 3-2 kazanarak Galatasaray ve Fenerbahçe’yi takibini sürdürdü.

Beşiktaş Gaziantep maçı dakikaları;

6. dakikada Simao ortaladı, Almeida gelişine vurdu ancak top farklı şekilde auta gitti. 23. dakikada Veli Kavlak’ın pasında topla buluşan Edu sert vurdu, top üstten auta gitti. 38. dakikada Beşiktaş gole çok yaklaştı. Simao Sabrosa’nın kullandığı serbest vuruşta kaleci Mahmut’un tokatladığı topa Edu kafayı vurdu, yan direğe çarpan top auta gitti. 41. dakikada Gaziantepspor Beşiktaş karşısında öne geçti. Sapara’nın paslaşarak kullandığı köşe vuruşunda Sapara ortasını yaptı, Cenk Gönen’i aşan topa Elyasa kafayla vurdu ve Beşiktaş Gaziantep karşısında 1-0 mağlup duruma düştü. 45. dakikada Beşiktaş mutlak bir golden oldu. Veli Kavlak’ın pasında Edu topu kontrol edemedi. Sağ tarafa açılan topta Almeida bomboş pozisyonda topu kaleciye nişanladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş Gaziantep maçı ilk yarısı kırmızı siyahlıların 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Beşiktaş Gaziantep maçı özeti için tıklayın

47. dakikada Beşiktaş golü buldu. Fernandes’in pasıyla sağ kanattan bindiren Simao’nun arka direğe yaptığı ortaya Hugo Almeida kafayı vurdu ve Beşiktaş Gaziantep maçı skoruna denge geldi. 52. dakikada İvelin Popov soldan sert vurdu, top az farkla auta gitti. 59. dakikada bu sefer Orhan Gülle şansını denedi ancak yine sonuç gelmedi. 67. dakikada Gaziantepspor bir kez daha öne geçti. Sapara’nın pasında topla buluşan Bekir Ozan ara pasını gönderdi. İsmael Sosa, kalesini terk eden Cenk Gönen’den önce davranarak topu ağlara gönderdi ve Gaziantepspor 2-1 öne geçti. 76. dakikada Sosa ceza sahası dışından sert vurdu, Cenk Gönen çeldi. 85. dakikada Beşiktaş Gaziantep karşısında yeniden beraberliği yakaladı. Fernandes’in ceza sahasına girerek yaptığı ortada kale sahasındaki Almeida gelişine vurdu ve Beşiktaş Gaziantep maçı skoruna yeniden denge geldi. 90+6. dakikada Beşiktaş’ın galibiyet golü geldi. Fernandes’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında oluşan karambolde Egemen Korkmaz sert vurdu ve Beşiktaş Gaziantep karşısında 3-2 öne geçti. Kalan kısa sürede başka gol olmadı ve Beşiktaş Gaziantep maçı siyah beyazlıların 3-2 galibiyetiyle sona erdi.

[adrotate banner=”189″]

Beşiktaş Gaziantep maç özeti

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu