HaberSpor Haberleri

Beşiktaş Gaziantep BŞB maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası ‘nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile perşembe günü oynayacağı çeyrek final rövanş maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Spor Toto Süper Ligi’nin 23. haftasında dün akşam Medical Park Antalyaspor ‘u 2-0 mağlup eden Karakartal, basına kapalı olarak yaklaşık 1,5 saat süren bir antrenman yaptı. İdmana Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında çeşitli yerlerine darbe alan Guti, Quaresma, Sivok, Rüştü Reçber katılmadı. Bu oyuncularımızın tedavileri yapıldı.

Sol dizinde ağrısı bulunan Fabian Ernst ise takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü. Nihat Kahveci, bugün takımla birlikte çalışmalara başladı. Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde yapılan çalışma takım halinde koşularla başladı. Koşuların ardından Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular antrenmanı tamamladı.

Quaresma, Guti, Sivok, Rüştü antrenmana katılmadı

Kulüp Doktoru Devrim Urgun, Quaresma ‘nın sağ arka adalesinde gerilme olduğunu, Sivok ‘un mücadele sırasında kaşının açıldığını, 3 dikiş atıldığını söyledi. Doktor Devrim Urgun, Guti ile Rüştü ‘nün ise çeşitli yerlerine darbeler alması nedeniyle tedavilerinin yapılarak dinlendirildiğini belirtti.

Diğer futbolcular ise önce pas ardından da şut çalışmaları yaptı. Dar alanda yapılan çalışmaların ardından yarım sahada maç oynayan takımımız, iki devre halinde oynanan maçın ardından antrenmanı tamamladı. Karakartal hazırlıklarını yarın (2 Mart) saat 10.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

[nggallery id=24] [adrotate group=”74″ banner=”83″] [adrotate banner=”94″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu