HaberSpor Haberleri

Transferde bol keseden dağıtan Başkan Demirören, BJK TV’de işten çıkarmalara başladı

Beşiktaş TV’de sular durulmuyor. Transferde bol keseden dağıtan Başkan Yıldırım Demirören, BJK TV’de işten çıkarmalara başladı. Yayın Müdürlüğüne Tuğrul Yenidoğan’ın getirildiği günden bu yana tartışmaların odağında yeralan televizyonda şimdi de işten çıkarmalar konuşuluyor / Beşiktaş Haberleri

Yaklaşık 4 aydır maaşlarını alamayan personel sorunlarına çözüm ararken işten çıkarma şokuyla karşı karşıya kaldı. Kanalın işleyişi ile ilgili bir çok soruna ve personelin problemlerine herhangi bir çözüm üretemeyen, hatta çalışanların görüşme taleplerini dahi geri çeviren Yenidoğan’ın, kendi pozisyonunu korumak adına yaşananlara kayıtsız kaldığı iddia edildi.

Önceki dönemlerde dar bir kadro ile başarılı işler çıkaran BJK TV’nin başına geldiği günden bu yana 80’e yakın kişiyi kanal bünyesinde istihtam ettiren Tuğrul Yenidoğan’ın kendi ekibine dahi sahip çıkmaması personelin tepkisine neden oldu. Kartalbakisi.com’un haberine göre, yayın politikası ile Beşiktaş taraftarını memnun etmeyi başaramayan Tuğrul Yenidoğan’ın Kurban Bayramı öncesinde de 15 kişiyi işten çıkaracağı belirtildi.

[adrotate banner=”109″] [adrotate banner=”155″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu