HaberSpor Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın kafası karışmış!..

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın kafası karışmış… Siyah-Beyazlılar’dan sıkıntılı bir süreç sonrası ayrılan Ricardo Quaresma, yönetim kanadında tepkilere neden oldu / Beşiktaş Haberleri

Kartalhaber.com’un haberine göre, Beşiktaş’la anlaşan ve sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Portekizli oyuncunun nereye gideceği çok merak ediliyordu… Ve o merak bitti ancak şaşırtıcı bir sonuçla. Q7, Birleşik Arap Emirlikleri kulübü Al Ahli’yi tercih etti. 1.5 yıllığına sözleşme imzalayan yıldız oyuncunun toplam 4 milyon Euro alacağı belirtildi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, konu hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulunarak kafasının karıştığını ifade etti.

Orman, “Biz Quaresma’nın 3 milyon 750 bin Euro’luk ücretini 3 milyon Euro’ya indirmesi için yalvar yakar olduk, kabul ettiremedik. Adam şimdi yıllık 2.8 milyon Euro’ya hem de futbolcuların son nokta olarak gördüğü Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti. Bu işte bir terslik var. Enteresan” diye konuştu.

‘SÖZLEŞME UZATACAKTIK’

Futbol komitesi üyesi Ahmet Kavalcı ise Quaresma’yla ilgili olarak, “2.8 milyon Euro’ya gitmesi şaşırtıcı. Biz de yıllık olarak o rakamı önerdik ve kabul etseydi, sözleşmesini 2 yıl daha uzatacaktık” ifadesini kullandı. Siyah-Beyazlı yönetimin bu açıklamaları Q7 konusunda farklı düşüncelere neden oldu. İddialara göre Quaresma, sezon sonu Al Ahli’den ayrılıp Türkiye’ye tekrar geri dönebilir. Bu takım da Galatasaray olabilir.

QUARESMA GİTTİ BORCU KALDI

Mali işlerden sorumlu yönetici Berk Hacıgüzeller, kendisi giden ama borcu kalan Quaresma’nın ödemeleri konusunda konuştu. 7.3 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında alınan ve ödemeleri süren Q7 için Hacıgüzeller, “Biz yönetim olarak şu ana kadar 6 milyon TL ödeme yaptık. Kalan 7.2 milyon TL’lik bir ödememiz kaldı. Bizden önceki yönetim teminat verdiği için Inter parasını almış görünüyor. Biz bankaya borçluyuz. Ancak bunu yapılandırmak istiyoruz. Tek bir kalemde ödeyemeyiz” dedi.

[adrotate banner=”83″]

Dikkati Çekenler

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu