HaberSpor Haberleri

Beşiktaş Kulübü – Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği; 5 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzalandı

Erkek Voleybol Takımı’nın faaliyetlerini durdurma kararı alan Beşiktaş Kulübü, yeni sezon öncesinde Bayan Voleybol Takımı’na bulduğu sponsorla sözleşme imzaladı.  / Beşiktaş Haberleri

Bahçeşehir Üniversitesi, Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı’na sponsor oldu. Siyah-beyazlılar, 2012-2013 sezonundan itibaren ligde, Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi adıyla mücadele edecek. Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı’na sponsor olan Bahçeşehir Üniversitesi ile sözleşme imzalandı.

Bahçeşehir Üniversitesi’nin Beşiktaş’taki kampüsünde düzenlenen imza töreninde; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Amatör Şubeler Komitesi Üyesi Erdal Karacan, Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Genel Koordinatör Levent Çifter, BJK İletişim Koordinatörü ve BJK TV Genel Müdürü Tuğrul Yenidoğan, Voleybol Şube Koordinatörü Aziz Kalaoğlu, Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Adnan Kıstak, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel ve Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın yer aldı.

Eğitim kurumlarının spora ve sporculara katkı vermesi gerektiğini vurgulayan Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, “Merkez kampüsümüzün Beşiktaş’ta bulunması ve gönül olarak Beşiktaş’a bağlı olmamız nedeniyle Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı’na destek vermek istedik. Bugün de bu arzumuzun gerçeğe dönüşmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. İnanıyoruz ki takımımız yeni sezonda önemli başarılara imza atacak ve hepimizi gururlandıracaktır. Üniversite olarak spora desteğimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

Anlaşmanın detaylarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Amatör Şubeler Komitesi Üyesi Erdal Karacan, Bahçeşehir Üniversitesi ile uzun vadeli bir anlaşma imzaladıklarını belirterek, “2012 – 2013 sezonundan başlamak üzere Bahçeşehir Üniversitesi beş sezon boyunca Bayan Voleybol Takımımız’a isim sponsoru olmuştur. İnanıyorum ki Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi Takımımız, önümüzdeki sezondan itibaren başarıdan başarıya koşacaktır” dedi.

Törende bir konuşma yapan Başkan Fikret Orman, alanında lider bir kurumla güçlerini birleştirdiklerini belirtti ve şöyle konuştu; Biz spor alanında lideriz, Bahçeşehir Üniversitesi de eğitim alanında lider bir kuruluş. Bahçeşehir Üniversitesi’yle birlikte önemli atılımlar yapacağız.

Anlaşma sadece isim hakkıyla sınırlı kalmayacak. Sporcularımızın eğitimi konusunda da karşılıklı çalışmalarımız sürdüreceğiz. Bugün, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Beşiktaşlılığını kanıtlayan Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel’e teşekkür ediyorum.

[adrotate banner=”260″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu