HaberSpor Haberleri

Adidas ile yeni sözleşme imzalandı

demiroren adidas bp

Beşiktaş, Adidas ile olan sponsorluk anlaşmasını 2016’ya kadar uzattı. Başkan Yıldırım Demirören korsan ürünlerle mücadelenin süreceğini belirtti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Yıldırım Demirören ile Adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu’nun katılımıyla düzenlenen törende Adidas ile 5 yıllık teknik sponsorluk anlaşması imzalandı.

Törende yaptığı konuşmada bu sezon forma satış rakamlarında rekor kırıldığını ve 185 bin adet forma satıldığını belirterek “Tabii ki Adidas’ın katkısı var. Mühim olan taraftarlarımızın Kartal Yuvaları’ndan ürünleri satın almasıdır. Kulüplerine sahip çıkarak daha fazla forma almalarını rica ediyoruz. Korsana ‘Hayır’ diyoruz. Her şeyin korsanı var. Alıcının bilinçlenmesi lazım. Özellikle Beşiktaş taraftarının alınan formanın kulübe katkısı olduğunu bilmesi gerekiyor. Bir şekilde sahaya yansıyor. Taraftarlarımız bilinçlendiği sürece korsana karşı mücadele olur. 200 kusür açtığımız davalar var. Bir sonuç alacağımıza inanmıyoruz. 10 lira fazlanın kulübe katkısı var. Bir taraftar 10 dolarlık mal alsa bütçe rakamları 150 milyon dolara gelir” diye konuştu.

[adrotate banner=”113″] [adrotate banner=”107″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu