HaberSpor Haberleri

Beşiktaş’a bir ceza da CAS’tan!..

Beşiktaş’a bir ceza da CAS’tan!.. FEDA sezonunu geçiren ve ekonomik anlamda zorlu günler yaşayan Beşiktaş’a bir ceza da CAS’tan geldi. Erkan Zengin transferinde dayanışma katkı bedeli ödemeyen Kartal hakkında dava açan Hammarby davayı kazandı / Beşiktaş Haberleri

Ajansspor.com’un haberine göre, Beşiktaş Kulübü’nün 2009 yılında İsveç’in Hammarby kulübünden transfer ettiği Türk asıllı eski futbolcusu Erkan Zengin’in 15 bin euroluk dayanışma katkı bedeli ödenmediği gerekçesiyle Hammarby; FIFA’ya başvurmuş, 100 bin euro cezai şart da istemişti.

Milliyet’in haberine göre; FIFA cezayı kabul etmeyince, Hammarby, CAS’ta FIFA’nın kararına itiraz etmişti. Aftonbladet gazetesinin haberine göre, Hammarby Kulübü Avukatı Lars Nilsson, 3 yıl süren dava sonunda CAS’ın İsveç kulübünü her noktada haklı bulduğunu ve bu kararın kuzey ülkelerindeki mevcut küçük kulüplerin bir zaferi olarak niteledi.

Hammarby Sözcüsü Henrik Kindlund da, Beşiktaş’ın kulüplerini küçümsediğini verilen bu kararla büyük külüplere darbe vurulduğunu söyledi.

[adrotate banner=”286″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu