HaberSpor Haberleri

Beşiktaş: 1 – Karabükspor: 0 / Tatile 3 puanla çıktılar

almeida kalp

Beşiktaş Karabük maçı özeti / Kartal idare etti! Spor Toto Süper Lig’de ilk yarı Beşiktaş Karabükspor maçı ile sona erdi. Siyah beyazlılar Karabükspor’u 1-0 yenerek devreyi galibiyetle kapattı. Beşiktaş Karabük maçı…

Son iki haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor’la berabere kalarak zirve yarışında yara alan Beşiktaş Karabük ‘ü Hugo Almeida’nın attığı kafa golüyle 1-0 mağlup etti. İnönü Stadı’ndaki Beşiktaş Karabükspor maçına siyah beyazlı taraftarlar fazla ilgi göstermezken tribünlerde büyük boşluklar göze çarptı. Yaklaşık 150 Karabükspor taraftarı da takımlarına destek verirken her iki takımın taraftarları karşılıklı tezahürat yaparak dostluk örneği sergiledi. Kapalı tribündeki Beşiktaş taraftarları da maç öncesinde iki takımı el ele tribünlere çağırdı. Beşiktaş ve Karabüksporlu futbolcular Beşiktaşlı taraftarları birlikte selamladı.

Şike soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra tahliye edilen Tayfur Havutçu da maçı tribünden takip etti. Beşiktaşlı taraftarlar Tayfur Havutçu’ya sevgi gösterisinde bulundu. Çarşı grubu da teknik direktör Carlos Carvalhal için özel bir pankart yaptırdı. Kapalı tribünde Portekizce “Seni seviyoruz Carvalhal” yazılı pankart açıldı.

Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma, Simao Sabrosa ve Mehmet Aurelio sakatlıkları nedeniyle yine forma giyemezken Ekrem Dağ uzun bir süre sonra ilk 11’de kendisine yer buldu.

Beşiktaş Karabükspor maçı dakikaları;

Beşiktaş Karabük maçı siyah beyazlıların tehlikeli ataklarıyla başladı. 2. dakikada Ekrem Dağ ceza sahası dışından vurdu, Orkun yerden gelen topu kornere çeldi. 6. dakikada Edu ortaladı. Ekrem’in ıskaladığı top yine bu futbolcunun önünde kaldı. Ekrem ikinci pozisyonda bomboş durumda vurdu ancak top yandan auta gitti. 9. dakikada Hugo Almeida vurdu, Orkun çeldi. 20. dakikada kullanılan köşe vuruşunda top ceza sahası dışına açıldı. Ekrem Dağ harika vurdu, Orkun 90’a giden topu kornere çeldi. 27. dakikada Hilbert ortaladı, Edu vurdu top yandan auta gitti. 29. dakikada yine Ekrem Dağ vurdu, yine Orkun kurtardı. 32. dakikada Roberto Hilbert’in sağ kanattan ortasında müsait durumdaki Hugo Almeida kafayla mermi gibi vurdu, top direk dibinden auta gitti. 35. dakikada yine Hilbert’le gelişen Beşiktaş atağında Veli Kavlak vurdu, top Orkun’da kaldı. Beşiktaş’ın aradığı gol 37. dakikada geldi. Sol kanattan İsmail Köybaşı’nın yaptığı ortaya iyi yükselen Hugo Almeida kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi ve Beşiktaş Karabük karşısında 1-0 öne geçti. 39. dakikada Fernandes’in ara pasına hareketlenen Almeida’dan önce araya giren kaleci Orkun tehlikeyi önledi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş Karabükspor maçı ilk yarısı 1-0 siyah beyazlıların üstünlüğü ile tamamlandı.

Beşiktaş Karabükspor maçı özeti için tıklayın

Beşiktaş Karabük maçı ikinci yarısı ilk devrenin aksine çok düşük tempoda geçti. Her iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. 76. dakikada Cernat’ın pasında arka direkte topla buluşan Shelton, topu Mehmet Batdal’a aktardı. Genç futbolcu vurmakta gecikti ve savunma tehlikeyi önledi.  80. dakikada İsmail Köybaşı’nın sol çizgi üzerinden yaptığı vuruş, Muhammed’e çarparak yön değiştirdi. Ancak kaleci Orkun, bu pozisyonda tehkileyi önledi. 87. dakikada Beşiktaş Karabük karşısında ikinci gole çok yaklaştı. Hilbert’in çizgiden sert ortasında Veli Kavlak kale bomboşken topa dokunamadı. 89. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Necip Uysal harika vurdu, top üst direkten döndü. Kalan dakikalarda da iki takımın çabaları sonuç vermedi ve Beşiktaş Karabükspor maçı evsahibi ekibin 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

[adrotate banner=”118″]

Beşiktaş Karabükspor, Beşiktaş Karabük, Beşiktaş Karabükspor maçı

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu