HaberSpor HaberleriVideo Haber

Berk Hacıgüzeller konuştu: Kâra geçtik!!! (Video)

berkhaciguzeller e1354097781472

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Berk Hacıgüzeller, yeni İnönü Stadı projesi hakkındaki gelişmelerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Hacıgüzeller Beşiktaş’ın uzun süre sonra ilk kez kâra geçtiğini iddia etti.

Hacıgüzeller’in açıklamalarından satır başları şöyle;

İLK KEZ KÂRA GEÇTİK!

Son 8 aydır göreve geldiğimizden bu yana ciddi bir tasarruf ve gelirlerimizi artırıcı politikalar izliyoruz. Zaten en son açıkladığımız mali tablolarda da uzun zamandır ilk defa faaliyet karı açıkladı Beşiktaş. Öte taraftan da stat projesiyle ilgili olarak bildiğiniz gibi en son IMG şirketiyle iyi niyet anlaşması imzaladık ve sözleşme görüşmelerimiz devam ediyor. Fakat diğer taraftan da yakın bir zaman önce Alman şirketi Sportfive’dan da stadyum danışmanlığı, yönetimi ve pazarlaması faaliyetleriyle ilgili olarak kendileriyle çalışmak koşuluyla 150 milyon dolarlık gelir garantili bir teklif aldık.

ÜÇÜNCÜ, DÖRDÜNCÜ TEKLİFLER DE GELEBİLİR

Öncelikle projenin ciddiyetine gösterilen önem bizim için çok değerli. İki tane dünyaca ünlü şirketten teklif alıyor olmak Beşiktaş’ın eski itibarının yeniden kazandırıldığını gösteriyor. Teklifin detaylarını açıklamamakta fayda var. Belki üçüncü, dördüncü teklifler de gelebilir. Tabi ki süreç neyi gösterecek bilemiyoruz.

TRAFİK IŞIKLARINDA BEKLEYENLERİ BİLE HESAPLIYORUZ

Üzerinde çalışıyoruz. Şu anda stadyum çizim aşamasında. Stadın gelir getirici potansiyelini ortaya koymak adına çalışmalara devam ediyoruz. Turist sayısından tutun trafik ışıklarında bekleyen kişi sayısına kadar ciddi araştırmalar yapıyoruz.

İNŞALLAH!

Kazmanın ilk vurulmasını önümüzdeki yıl içinde yapmayı planlıyoruz. İnşallah her şey yolunda gider. İnşaat koşulları, izin koşulları ne getirir şu an için bilemiyoruz. Ama önümüzdeki sezon başka bir statta oynamayı planlıyoruz.

[media id=367 width=600 height=340] [adrotate banner=”245″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu