GündemHaber

Bebek Parkı’nda imza toplayan gençlere tekbirlerle saldırı

Bebek parkı olayBebek Parkı’nda kurdukları stantta Başbakan Erdoğan’ın istifa etmesi için imza toplayan Genç Türk grubuna üye dört genç, kimliği belirsiz bir grubun saldırısına uğradı.

Radikal gazetesinden Ece Çelik’in haberine göre Genç Türk grubuna üye dört genç dün saat 19.45’te Bebek’te imza toplayan kimliği belirsiz dört kişinin tekme tokatlı saldırısına uğradı. Ellerinde Türk bayraklarıyla saldıran grup iddialara göre “Burada stant açamazsınız” dedi ve “Allahuekber” diye bağırarak taksiyle olay yerinden uzaklaştı. Yaralanan, kıyafetleri yırtılan ve stantları dağılan grubun yardımına vatandaşlar ve esnaf yetişti.

Burnundan ve sırtından yara alan Uğur Özkan olayı şöyle anlattı: “Biz 14.00’den beri buradayız, demokratik hakkımız olarak imza topluyoruz. Siyah bir BMW sık sık önümüzden geçerek bize laf atıyordu. Ardından elleri sopalı bu grup gelerek üzerimize saldırdı. Amaçları bizi şiddetin içine çekmek ve iç savaş ortamına sürüklemek. Ancak biz bu oyuna gelmeyeceğiz.Saldırganların ne görüştüğü olduğu aşikar. Vücudumdaki darp izleri için rapor almayı düşünüyorum ama sonra da “Kimi kime şikayet edeceğiz” diyorum.”

[adrotate banner=”133″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu