Gündem

Gayrimenkul zengini yaşlı çift bıçaklanarak öldürüldü (Video)

husnu civanUzun yıllar İsviçre’de çalıştıktan sonra Türkiye’ye yerleşerek servetini gayrimenkule yatıran Hüsnü Civan (65) ve eşi Atiye Civan (60) İzmir’in Bayraklı ilçesindeki evlerinde bıçaklanarak öldürüldü.

Yaşlı komşularından 3 gündür haber alamayan apartman sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri evin içinde yaşlı çiftin cesedini buldu.

Hüsnü Civan’ın İsviçre’de tekstil pazarlama işi yaptıktan sonra emekli olup Türkiye’ye yerleştiği öğrenilirken çiftin iki çocuğunun olduğu belirlendi.

Olay yerinde ilk araştırmasını yapan polis ekipleri, kapının zorlanmadan açıldığını ve apartmanın güvenlik kamerasına ait kayıt diskinin alındığını tespit etti.

Evde inceleme yapan savcılık yetkilileri, yaşlı çiftin çok sayıda bıçak darbesiyle öldürüldüğünü, evden hırsızlık yapılmadığının belirlendiğini açıkladı. Cenazeler, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, çiftin İsviçre’de yaşayan çocuklarına olayın haber verildiği ve İzmir’e gelmelerinin beklendiği öğrenildi.

Polis tarafından yapılan incelemede, evde güvenlik kamera görüntülerinin kaydedilmesi için bilgisayarın bulunduğu, ancak bilgisayarın hard diskinin sökülerek alındığı, bilgisayar kasasının ise alınmadığı tespit edildi.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı incelemede, kapıda zorlama olmadığı görüldü. Güvenlik kamera kayıtlarını yapan hard diskin sökülerek alınmasının, cinayeti gerçekleştiren kişilerin apartmana daha önce geldiği ihtimalini güçlendirirken, cinayet zanlısı ya da zanlılarının, Civan çiftinin tanıdığı kişiler olduğu yönündeki kuşkuları da artırdı.

Öldürülen Hüsnü-Atiye Civan çiftinin, 100′den fazla gayri menkulünün bulunduğu belirtildi. Öldürülen çiftin cenazeleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Dikkati Çekenler
[media id=263 width=600 height=340] [adrotate group=”77″ banner=”81″] [adrotate group=”77″ banner=”80″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu