HaberSpor Haberleri

Ali Cansun ve arkadaşlarından TFF’ye isyan

ali cansun613

Türkiye Futbol Federasyonu’nun kulüp ve oyuncular arasındaki ihtilafları genel mahkemelere yönlendirmesine eski Beşiktaşlı futbolcu Ali Cansun Begeçarslan ve arkadaşları isyan etti.

Başta Ali Cansun Begeçarslan, Savaş Esen ve Tolga Çavdar olmak üzere birçok futbolcu TFF’nin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nda yaptığı değişikliklere karşı tepki göstermeye devam ediyor. Facebook’ta “İtalya ve İspanya’daki gibi Türkiye’de de Futbolcular Birliği Sendikası istiyoruz” adıyla bir grup kuran futbolcular kendilerini savunacak bir sendikanın olmamasından şikayetçi. Eylemin başını çeken Ali Cansun Begeçarslan yapılan talimat değişikliklerinin futbolcuların değil kulüplerin menfaatine olduğunu belirterek “2. plana atıldık” dedi.

Facebook’taki sayfaya destek veren futbolcular arasında Yekta Kurtuluş, Aydın Toscalı, Can Erdem, Şenol Akın, Yiğit İncedemir de bulunuyor.

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun değişen maddelerinin ardından TFF kulüplerle futbolcular arasındaki sorunlarda sorumluluğu tamamen mahkemelere verdi. Zorlaşan prosedürler ve mahkeme süreçlerindeki alınacak net karar için zamanın uzama sorunu oyuncuların en büyük sıkıntısı.

[adrotate banner=”189″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu