Haber

Akyazı’daki cinayetlerin sırrı çözülüyor / Video

akyazi cinayettt613

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’nde önce silahla öldürülen sonra da evleri ateşe verilen Erol Yıldız (47), Hanife Yıldız (42), Özlem Yıldız (18) ve Elif Yıldız’ın (12) katil zanlısı yakalandı.

Erol Yıldız’ın aralarında miras tartışması olduğu öne sürülen kardeşi Yakup Yıldız İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında Hollanda’ya gitmek üzereyken katil zanlısı olarak gözaltına alındı.

Katliama sahne olan evde polis ekiplerinin yaptığı incelemede Erol Yıldız ile ağabeyi Yakup Yıldız arasında 14 dönüm arazinin satışı yüzünden tartışma çıktığı ve cinayetlerin bu yüzden işlenebileceğinden şüphe edildi.

AKYAZI KATLİAMI NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde itfaiye ekipleri sıradan bir yangın ihbarıyla olay yerine gidiyordu. Ancak evin içine girdiklerinde katliam görüntüsüyle karşılaştılar.

Evde Erol Yıldız, eşi ve biri engelli 2 kızının cesetleri bulundu. Yapılan ilk incelemede Yıldız ailesinin silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi. İtfaiye ekibi de cinayetlerin işlenmesinin ardından katil veya katillerin mutfak tüpünün vanasını açtıktan sonra olay yerinden uzaklaştıklarını tespit etti.

Katliamın farkına varan ise Akyazı dışında üniversite eğitimini sürdüren ve yılbaşı tatiliyle babaocağına gelen oğul Metin Yıldız oldu.

Akyazı’da kırtasiyecilik yapan Erol Yıldız, tarımla da uğraşıyordu. Arazisine yaptığı ilkel teleferikle daha önce haber bültenlerine konu olan Erol Yıldız 42 yaşındaki eşi Hanife Yıldız, 18 yaşındaki engelli kızları Özlem ve 12 yaşındaki kızları Elif, gece kimliği belirlenemeyen kişilerce tabanca ile kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.

Silah sesleri komşular tarafından duyulmadı. Çünkü katliamın yaşandığı ev mahallenin en uzak noktasındaydı ve etrafında başka ev bulunmuyordu.

Cesetleri bulan ise evin tek oğlu Metin Yıldız oldu. Akdeniz Üniversitesi’nde eğitimini sürdüren Metin Yıldız sabah eve geldiğinde annesi, babası ve iki kız kardeşini kanlar içinde buldu.

Şok geçiren Metin Yıldız’a 112 acil ekipleri müdahale ederken aile fertlerinin olay yerinde hayatını kaybettikleri belirlendi.

[media id=293 width=600 height=340] [adrotate group=”74″ banner=”79″]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu