HaberSpor Haberleri

Adnan Dalgakıran neden istifa etti?

Adnan DalgakıranDün akşam Beşiktaş yönetim kurulundan istifa ettiğini açıklayan Adnan Dalgakıran’ın bu kararı almasında tüzük çalışmalarında fikrinin alınmaması ve hazırlanan tüzükten duyduğu rahatsızlığın etken olduğu ileri sürüldü.

Beşiktaş’ta İletişim, Yeniden Yapılanma ve Stratejik Planlama Komitesi başkanı olarak görev yapan Adnan Dalgakıran istifa etti. Son 1 aydır hiçbir yönetim kurulu toplantısına katılmayan Adnan Dalgakıran’ın geçtiğimiz aylarda basın toplantısı ile tanıtımı yapılan “Çağdaşlık ve kurumsallaşma projesine” başkan Fikret Orman ve hiçbir yönetim kurulu üyesinin destek vermemesi üzerine bu kararı aldığı öğrenildi.

 

Dalgakıran, AA muhabirine yaptığı açıklamada “İstifa tek taraflı bir müessese. İstifa etme nedenimle ilgili çok fazla şey söylemek istemiyorum” dedi.

Kendisini Beşiktaş’ın bir oyuncusu gibi gördüğünü ve böyle olmaya devam edeceğini kaydeden Adnan Dalgakıran, “İnşallah Beşiktaş başarılı olur. Mevcut yapı içinde, benim kafamdakileri oluşturmam, kulübe faydalı olmam mümkün değil. Herkesin bir yoğurt yeme şekli vardır. Ben yönetimdeki arkadaşlarıma bundan sonrası için başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kulüpten sızan iddialara göre ise Adnan Dalgakıran hazırlanan tüzüğe olan rahatsızlığını Başkan Fikret Orman’a iletti. Ancak görüşleri dikkate alınmayan Dalgakıran daha sonra istifa kararı aldı.

[adrotate banner=”282″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu