HaberSpor Haberleri

Adnan Dalgakıran: Eş dost, 2 bin blok oyları var!

Adnan Dalgakıran

Fikret Orman yönetiminin eski isimlerinden Adnan Dalgakıran istifası sonrası eleştirilerine devam ediyor. Dalgakıran, Fikret Orman yönetiminin eş dosttan oluşan 2 bin blok oyu olduğunu iddia etti.

Adnan Dalgakıran’ın açıklamaları şöyle;

“Yönetim Başkandan başlayan bir mekanizmadır. Yönetimi de onlar belirliyor. Genel Kurul’da ise yönetimde kim var, kim yok bakmıyorlar. Kim en çok cenaze namazına gitmiş, kim en çok yemeğe katılmış ona bakıyorlar. Yöneticiler kulübü ellemek istiyor, futbolcuyu ellemek istiyor, görünür olmak istiyor. Kurumsal yapılanma ile zıt konular bunlar. Bu kulübün borç içinde olduğu tek bir Başkana yüklenemez, Başkan bu kulübün gelirlerini niye arttırmıyor? Eş dost ile doldurulmuş oralar. 2 Bin tane blok oyları var. Profesör akademisyen bir sürü insan var neden Beşiktaş’a gelmiyor?

Yepyeni gerçekten profesyonel düşünen bu kulübü gerçekten seven bir strateji hayata geçirilecek. Bir ekip ile olur bu. Yönetim üst seviyelerde ama yöneticiler filli uygulamaların içinde olmaz profesyonellerle olur bu işler.

Hesabı kimden soracaksınız? Lafın önemli olmadığını icratın önemli olduğu çok önemli. Netice bu değişimi yapan Genel Kuruldur. Genel Kurul yapısı çok ama çok önemlidir. Beşiktaş’ın bu yapısı maalesef bozuk geldi. Çıkaralım bunu 50 Bin üyeye giriş 500 olsun hatta 250 olsun taraftar seçsin kulübü kim yöneteceğini. Ya böyle açarsın yada tamamen tabana açarsın bir takım insanların elinde olmaması lazım yönetiminin.”

[adrotate banner=”103″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu