Beşiktaş’ın forveti Atiba’dan
Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Atiba Hutchinson, transfer için vatandaşı Promise David'i önerdi

Atiba, Beşiktaş için çalışıyor
Beşiktaş’ın efsane isimlerinden Atiba Hutchinson, kulüp yönetimine yeni bir öneri sundu.
Atiba Hutchinson’un, vatandaşı Promise David için yönetime olumlu görüş bildirdiği ve gerekirse genç oyuncuyla birebir görüşebileceğini ilettiği ifade edildi.
Belçika Pro Lig ekiplerinden Union Saint-Gilloise’de forma giyen 24 yaşındaki Kanadalı forvet; kariyerinde daha önce Hırvatistan, ABD, Malta ve Estonya’da da top koşturdu. 2024 Temmuz ayında Kalju’dan 600 bin Euro karşılığında transfer edilen David, bu sezon çıktığı 31 karşılaşmada 14 gol kaydetti.
Union SG’nin Promise David için yaklaşık 8 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi.
Teknik heyetin de oyuncuya sıcak baktığı belirtilirken, Beşiktaş yönetiminin kısa süre içinde satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle masaya oturması bekleniyor.
Hutchinson’ın siyah-beyazlılara kendi ülkesinden başka oyuncular da önerdiği gelen bilgiler arasında.
Başarılı futbolcunun transferinin kısa sürede netleşmesi bekleniyor.





