BeşiktaşHaberSpor Haberleri

Beşiktaş’a Bulgar hakem

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda karşılaşacağı Shakhtar Donetsk maçını Bulgar hakem Georgi Kabakov yönetecek

Beşiktaş’ın ilk maçı 24 Temmuz’da

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında 24 Temmuz’da Shakhtar Donetsk’i ağırlayacak. UEFA siyah-beyazlıların, Arda Turan‘ın çalıştırdığı Ukrayna temsilcisiyle oynayacağı ilk karşılaşmayı Bulgar hakem Georgi Kabakov’un yöneteceğini açıkladı. Kabakov, 2018’de Fenerbahçe’nin deplasmanda Anderlecht ile 2-2 berabere kaldığı UEFA Avrupa Ligi ile 2023’te Galatasaray’ın evinde Kopenhag’a 1-0 yenildiği Şampiyonlar Ligi maçını yönetti.

UEFA, Beşiktaş’ın rövanşını açıkladı

Beşiktaş’ın, 24 Temmuz’da UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Shakhtar Donetsk ile oynayacağı karşılaşma Türkiye saati ile 21.00’de oynayacak. 31 Temmuz’da Polonya’nın Krakow kentindeki rövanş da Türkiye saati ile 21.00’de başlayacak. Shakhtar Donetsk, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Avrupa maçlarını Polonya’da oynayacak. Shakhtar Donetsk bir önceki turda Finlandiya’nın Ilves Tampere takımını 6-0 ve 0-0’lık sonuçlarla elemişti.

uefa1

Dikkati Çekenler

Başa dön tuşu