Beşiktaş İlçesinden HaberlerGündemHaberSpor Haberleri

Beşiktaş belediye başkanı Murat Hazinedar’dan akıl almaz Hakkari ziyareti!

murat-hazinedar-hakkari-tepki-kemal-kılıcdaroglu-1-eylül-baris-projesi-halk-tepkisi-zorlu-center-kanalizasyon-foseptik-koku

Beşiktaş İlçesi Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın Hakkari ziyareti akıllara durgunluk verdi./ BeşiktaşPostası ÖZEL

1 Eylül Barış Projesi çerçevesinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, , sanatçı Kadir İnanır, yönetmen Gani Rüzgar Şavata, ve heyettekilerle birlikte Van’a gelen  Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ferit Melen Havalimanında Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Nurullah Çiftçi tarafından karşılanıp Hakkari’ye geçiş yaptı.

Zorlu Center skandallarının ardı arkası kesilmiyor!

Murat Hazinedar Milletvekili mi? Belediye Başkanı mı?

Özellikle Beşiktaş ilçe belediye başkanı Murat Hazinedar’ın heyetle beraber 1 Eylül Dünya Barış Günü kapsamında Hakkariye yaptığı ziyaret,Beşiktaş ilçe sakinleri tarafından tepkiyle karşılandı.

Beşiktaş ilçesinin sorunlarını dile getiren vatandaşlar ‘’ İlçemizin bunca sorunu varken,Hazinedar’ın bunların hiçbirine çare olmayarak,kendisini ilgilendirmeyen işlerle muvafık olmasını anlayamıyoruz’’ dediler.

Türkiyenin en önemli ilçelerinden birisi olan,birçok üniversiteye ev sahipliği yapan,adeta kültürüyle adından söz ettiren Beşiktaş ilçesinin belediye başkanı Hazinedar’ın seçildiği günden bugüne hizmet anlamında gözle görülür aşama kaydedemediği söylenildi.

Konuşmasında ‘’Sizin her acınız, Beşiktaş’ın acısıdır’’ diyen Hazinedar sözlerine ‘’ Bizi buraya sadece Hakkari çağırmadı, barış çağırdı, artık bu topraklar barışla sulanacak” cümleleriyle devam etti.Murat Hazinedar’ın Hakkari ziyareti akıllara başka sorularda getirdi.

Mail yağmuru…Murat Hazinedar Eleştirileri Çığ gibi!

Gazetemizi arayıp mail atan okuyucularımızın,Hazinedar’ın bu sözlerini anlaşılamaz bulduklarını,’’Milletvekili mi? yoksa Belediye Başkanı mı? olduğunu çözemediklerini söylediler.

Hazinedar’ın CHP’de içinde başka bir göreve haiz edildiği konusunda anlam kargaşası yaşadıklarını belirten okuyucular ”Belediye başkanı olarak barış süreciyle kendisinin ne alakası olduğunu,öncelikli olarak ilçesi olan Beşiktaş’ın sorunlarını çözmesi gerekirken İstanbulda ki yerel bir başkanın,hangi akla hizmet edip Hakkari’de bu tür konuşmalar yaptığını algılayamadıklarını’’ beyan ettiler.

Kendisi Hakkari de,kanalizasyon kokusu halkın içinde!

Gazetemizi arayan O.K  adlı okuyucumuz ise ; ”Gelsinler Ahmet Nazif Zorlu’nun sahibi olduğu Zorlu Center’ın etrafında biriken kanalizasyon sorununu çözsünler.Başkan önce çevreye yayılan kötü kokuya çözüm bulunamazken, Hakkari’de boy gösteriyor…4 aydır yapılan çalışmalar kokuyu önleyemedi.Beşiktaş belediyesinin çevre düzenlemesininde İsmail Ünal döneminden daha da kötüye gidiyor…” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki

Sosyal medyada Kemal Kılıçdaroğlu’na tepkiler çığ gibi büyüyor…CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da tepkilerden nasibini aldı! Son zamanlarda Cumhurbaşkanlığı seçimiyle başlayan, parti içindede Emine Ülker Tarhan ve Muharrem İnce’yle devam eden tepkilerin odak noktası olan Kemal Kılıçdaroğlu’na şimdide parti içindeki hiyerarşik yapıda Hakkariye yapılan bu temsil görevinin içimde Murat Hazinedar’ın olmasının ne anlama geldiği parti içinden,dışından ve vatandaşlar tarafından soruldu.

[adrotate banner=”311″]

YASAL UYARI: BesiktasPostasi.com haberlerinin kopyalanması yasaktır.BesiktasPostasi.com Digital Millennium Copyright Act (DMCA) kayıtlı olup DMCA tarafından kontrol edilmektedir. Kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır. © Medya Oluşum – Tüm hakları saklıdır.

Zorlu Center skandallarında bir yenisi daha eklendi! ikinci silüet skandalı

 

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu