Ahmet Nur ÇebiAşçıoğlu ConstructionBJKBJK HaberleriEgebankFulya DavasıGündemHaftanın OlayıSpor Haberleri

Şan Ökten olayı nedir ?

BJK Divan toplantısında Fikret Orman “Muhalefet kim onu söyleyin” Sorusuna Ahmet Nur Çebi Hürser Tekinoktay’ı işaret ederek sosyal medyadan sorduğu sorulara Twitter’dan nasıl cevap vereyim diyerek cevap vermiş ve Fikret Orman’a teşekkür etmişti.

Fikret Orman’ın ne de Ahmet Nur Çebi’nin cevabını veremediği sorular nedir ?

Sayın Başkan Fikret Orman,

1- Ahmet Nur Çebi’nin altında Fikret Orman’ın imzası var dediği [o günün kuruyla300 bin USD]‘KIRTASİYE TİPİ’ çatı faturası, nedir?
Çatıyı milyonlarca € ödeyerek yabancı bir firmaya yaptırmamış mıydık. Çatının nesini, neden kime danıştınız ?

2- Ali Naibi’ye ödendiği iddia edilen çift primler nedir ?
Ödendiyse, kimlere neden ve ne için ödenmiştir ?
Sahadaki futbolcunun emeği üzerinden sivil birilerine çifter çifter prim ödendiği dünyanın neresinde görülmüştür ?

3-FULYA DAVASI sürerken tahkim kurulduğundan haberiniz var mı?
Heyet başkanının lehimize oy kullandığı yerde bizi temsil eden kişi neden aleyhimize oy kullanmıştır?
Bu kişi kimdir ?
TESPİT DAVASI açılacağı yerde, TAHKİM HEYETİNİ kim kurmuştur ?

ŞAN ÖKTEN tesisi nerdedir ?

4-KPMG Raporlarına kötü örnek olan Ernst Young raporları nerede, kimin elinde?
Genel Sekreterin divan kurullarında müteakip seferler bahsetmiş olduğu ‘Kağıthane’deki daireler’ nerede?

5-Döneminizde Divan Başkanı yapılan Tevfik Yamantürk’ün;
Değerli büyüğümüz olan rahmetli babanızın da kadim dostu ‘Ebedi Başkan’ Süleyman Abi için dediklerini biliyor muydunuz?
Bilmiyorsanız ve yeni öğrendiyseniz, lütfen istifasını istermisiniz.

Ahmet Nur Çebi, “Muhalefet” diyor… Muhalefet “Şan Ökten” diyor… Peki “Şan Ökten” olayı nedir ?

1- Şan Ökten Kimdir ?

Beşiktaş Kulübü, eski yöneticilerinden Şan Ökten’in 1987 yılında BJK Futbol Takımı’na kamp yeri bakmak için Abant’a giderken trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Beşiktaş ve Türk Futbolunun bir şehididir.

Şan Ökten, 1987 yılında Beşiktaş’a Abant’ta kamp yeri seçmek için Beşiktaş sevgisiyle çıktığı yolda trafik kazası geçirerek, yaşamını yitirdi. Ölümünün ardından ismi Fulya’daki tesislere verildi. Bu isim, Şan Ökten Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ile birlikte uzun yıllar anılmaya ve yaşamaya devam edecekti.

2 – Şan Ökten” olayı nedir ?

Uzun yıllardır çok tartışılan ve adı Fulya Davası olarak geçen Fulya Süleyman Seba Projesinde kat karşılığı sözleşmesinine taraf olan müteahhit Aşçıoğlu firmasının tarafından BJK yenilenip verilmesi  taahhütü edilmiş olan bir anlaşma yapılmıştır.

Ancak 2005 yılında yapılan bu anlaşma Trabzonlu müteahhitin tesislere kendi adını vermek istemesinin ortaya çıkmasıyla ilginç bir sürece doğru gitmiştir.

3- Şan Ökten Olayının ve Fulya Davası ile ilgisi nedir ?  (SENE 2006 – 2007)

– Demirören’in ibra edilmediği ve adı yıllarca Fulya Davası diye geçen davada bakanlık müfettişlerinin raporlarının dava dosyasına girmesiyle birlikte Şan Ökten tesilerinin isminin değiştirilmek istenmesi geniş kitleler tarafından öğrenilmesine sebep olmaya başladı.

Beşiktaş’ta Şan Ökten Tesisleri’nin adının değiştireceği iddiası camiadan çok büyük tepki çekti. Aşçıoğlu İnşaat’ın basın açıklamasıyla doğruladığı iddiaya Beşiktaş taraftarlarından sert tepki gelmeye devam etti.

AŞÇIOĞLU DOĞRULADI
Fulya İnşaatı’nın yüklenici firması Aşçıoğlu İnşaat’tan gelen bir açıklama siyah beyazlı camiada büyük tepki çekmişti. Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, yaptığı açıklamada 5 milyon dolar harcayarak Şan Ökten tesislerinin yenileceğini ve kulüp ile yapılan protokol uyarınca adının da Aşçıoğlu-Şan Ökten Tesisleri olarak değiştirileceğini ifade etmişti. Aşçıoğlu, kendilerini eleştirenlere de çağrıda bulunarak “Bu hizmeti siz verin, tesislere sizin adınız verilsin. Kulüple anlaşılırsa protokolü devretmeye hazırım” demişti.

BEŞİKTAŞ YALANLADI
Beşiktaş yönetimi ise Aşçıoğlu İnşaat’ın resmi açıklamasına rağmen iddiayı yalanlamaya devam ediyor. Şan Ökten’in kabri başında gerçekleştirilen kısa anma töreni öncesinde yönetim kurulu üyesi Sayın Behçet Ümitlen, Şan Ökten adının değiştirileceği ve adına ekleme yapılacağı haberlerinin yalan olduğunu en az on kişinin önünde beyan etti. Ardından bir diğer Yönetim kurulu üyesi Levent Erdoğan da bir radyo programında söylentilerin gerçek olmadığını ifade etti. Son olarak da Yönetici Ertunç Soğancıoğlu dün Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla bağlanarak Şan Ökten isminin değişmeyeceğini söyledi.

TARAFTAR AYAKLANDI
Beşiktaş uğruna can veren Şan Ökten’in isminin verildiği tesislere yıllar sonra bir inşaat firmasının adının ekleneceği iddiasına siyah beyazlı camiadan çok sert tepki geldi.  Beşiktaş semtinde taraftar grupları  “Semt Bizim, Aşk Bizim Platformu” üyeleri adıyla hazırladıkları bildiriyle olaya sert tepki gösterdiler.

Platformun bildirisinde “2,5 milyon dolar harcayarak Şan Ökten tesislerinin yenileceğini ve kulüp ile yapılan protokol uyarınca adının da Aşçıoğlu-Şan Ökten Tesisleri olarak değiştirileceğini ifade etmiştir. Şan Ökten, bir Beşiktaş şehididir. Adının tesislere verilmesinin nedeni kulübe para vermesi değil canını vermesidir. 1989 tarihli genel kurulda Fulya’nın Beşiktaş’a kazandırılmasında ve inşasında büyük emeği olan Şan Ökten adı tesislere verilmiş ve ölümsüzleştirilmiştir. Hal böyleyken hiçbir Beşiktaş yönetimi genel kurul onayı olmadan, karşılığında ne almış olursa olsun, bu Beşiktaş şehidinin adını tesislerden kaldırmak veya adının önüne veya arkasına başka isim eklemek kararını alamaz. Kaldı ki, Şan Ökten’in aile fertleri de isminin kaldırılmasına veya isminin önüne veya arkasına başka isim eklenmesini istemediklerini beyan etmişlerdir. Sayın Aşçıoğlu, kendilerini eleştirenlere çağrıda bulunarak “Bu hizmeti siz verin, tesislere sizin adınız verilsin. Kulüple anlaşılırsa protokolü devretmeye hazırım” diyorsunuz, sorun sizin adınızda değil herhangi bir ismin Şan Ökten ismi yerine veya önüne veya arkasına geçmesindedir. Para ile satılamayacak bazı değerler vardır. 105 yıllık tarihi olan Beşiktaş için bunlardan en önemlilerinden birisi, ahde vefadır. Hiçbir maddi güç canını Beşiktaşımız için veren Şan Ökten adının tesislerden silinmesini sağlayamaya yetmeyecektir.” denildi.

4- Yıldırım Demirören ibra edilmedi… Fulya Davası Başlıyor ( 24 Şubat 2008)

Şike-İbra-Usulsüzlük-UEFA Kriterlerine Uyumsuzluk ve %67-33 paylaşım sorunu gibi bir çok sorunu kapsayan ; Beşiktaş  taraftarlarının Beşiktaş’ın ”Kurtuluş davası-Namus davası” olarak lanse ettiği ”Fulya Davası”nın ilk kıvılcımları 24 Şubat’ta bir kaç Beşiktaş kongre üyesi olan Beşiktaşlının Yıldırım Demirören’i ibra etmemesiyle yıllar sürecek FULYA DAVASI başladı.

5- Şan Ökten Tesisleri ve Yeni Bir Dönem –  SENE 2012

2012 yılında Yıldırım Demirören’in TFF Başkanı olmak için BJK Başkanlığından istifa etmesiyle yapılacak olağan üstü seçim için Başkan Adaylığını ilan eden Fikret Orman :

“Taşın altına elinimizi koymaya geliyoruz tüm arkadaşlara teşekkür ederim” diyerek’ listesini açıkladı..

Fikret Orman’ın dikkat çeken listesi:

Asil Üyeler: Ahmet Nur Çebi, Tamer Kıran, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Umut Güner, Adnan Dalgakıran, Berk Hacıgüzeller, Levent Erdoğan, Nusret Altınbaş, İsmet Berkan, Cem Bilge, Yalçın Kaya Yılmaz

Yedek Üyeler: Erdal Karacan, Berkan Gocay, Seyit Ateş, Metin Albayrak, Mesut Urgancılar, Abdullah Sözer.

Fikret Orman Beşiktaş’ın yeni başkanı oldu… Fulya’dan çıkmayı planlayan Fikret Orman’a çağrı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın geçtiğimiz hafta Fulya’daki altyapı tesislerinin tamamen boşaltılacağı yönündeki sözleri üzerine Başkan adayı Hürser Tekinoktay ve ekibindeki Ayfer Atay açıklama yaptı.

Hürser Tekinoktay ve Ayfer Atay’ın açıklamaları şu şekilde;

UEFA tarafından Avrupa Kupalarından men edilen Beşiktaş’ın hiçbir zaman çaresizlik içinde kalmayacağını, Büyük Beşiktaş’taki her türlü sorunun çözümü için değerli dostlarımızla birlikte bundan sonra yapılacak ilk kongrede yönetime talip olduğumuzu 25 Mart’taki Olağanüstü Kongre’nin ardından duyurmuştuk.

Bu doğrultuda, geçmişte Beşiktaş Belediye Başkanı olarak, Onursal Başkanımız Süleyman Seba ile birlikte örnek bir işbirliği ortaya koyarak nice tesisi Beşiktaş’ımıza kazandıran Sayın Ayfer Atay’ın değerli çalışmalarıyla Beşiktaş’a şimdi ve gelecekte de büyük katkılar yapmaya devam edeceğine inancımız tamdır.

Fulya Şan Ökten Tesisleri’nin en büyük mimarlarından biri olan Sayın Ayfer Atay’ın konuyla ilgili açıklamasını kamuoyuna duyuruyoruz…
Hürser Tekinoktay 

Değerli Beşiktaşlılar,

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un yanı sıra Anadolu kulüplerinin bile tesis zengini olduğu son yıllarda Beşiktaş bu konuda adeta bir kâbus yaşamaktadır. Yusuf Tunaoğlu Stadı’nın elden gitmesi, Şan Ökten Tesislerinin içler acısı durumu, Çilekli’de yaşananlar ortadadır.

Beşiktaş yönetim kurulunun son günlerde, kurulduğu ilçe olan ve şanlı ismini aldığı Beşiktaş’ın dışında birçok yere altyapı tesisi yapma arzusunda olduğunu duyuyor ve bu girişimlerini memnuniyetle karşılıyoruz.

Ancak Beşiktaş Jimnastik Kulübü, bilindiği gibi Ahmet Fetgeri ve arkadaşlarının ilçemizde kurduğu, daha sonra yine semtimizin çocuklarının futbol takımı olarak faaliyet gösterdiği Valideçeşme takımıyla birleşmesiyle başlayarak semtimizin asil ve şanlı kültürünü günümüze kadar getirmiştir.

Görünen odur ki yaklaşık 5 yıldır konteynırlarda soyunan, mezbele halindeki Şan Ökten tesislerinde çalışmak zorunda kalan Beşiktaş altyapısındaki manzara oldukça üzüntü vericidir.

Beşiktaş’ın bir asırlık şanlı mazisi ve kültürüne sahip çıkmak için, futbol sahasının tam ortasından metronun tünel çıkışı yapılması planlan Şan Ökten Tesisleri’nin spor alanından çıkartılmaması için kulübümüzün ve camiamızın elbirliğiyle gerekli işlemleri yapması gerektiğini ve bu konuda söz konusu tesisin BJK’ya verilmesinde o dönem Beşiktaş Belediye Başkanı olarak katkımız olduğu gibi bu gün de bu tesisin gençliğin hizmetinde kalması için arkadaşlarımızla birlikte üzerimize düşen her türlü vazifeyi yapmaya hazır olduğumuzu sizlere, değerli Beşiktaş Yönetim Kurulu ve Beşiktaş camiasına duyururuz.
Ayfer ATAY

6 – Şenol Güneş Beşiktaş’ta, Yaşar Aşçıoğlu Demirören listesinde TFF’de, Fulya Şan Ökten Tesisleri’nin yeniden yapılandırma çalışmaları için yıkılıyor.  (2015)

11 Haziran 2015 tarihinde Beşiktaş ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayarak Beşiktaş’ın teknik direktörü ŞENOL GÜNEŞ oldu.

Aşçıoğlu’nun da olduğu TFF yönetim kurulu Başkanı Yıldırım Demirören tarafından açıklandı

Servet Yardımcı – 1. Başkanvekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkiler
Nihat Özdemir – Başkanvekili, İcra Kurulu Üyesi, Tesisler ve Yatırımlar
Hüsnü Güreli – Başkanvekili, İcra Kurulu Üyesi, Mali İşler, Hukuk
Ali Dürüst – Başkanvekili, İcra Kurulu Üyesi, Milli Takımlar
İbrahim Usta – Başkanvekili, İcra Kurulu Üyesi, Kulüp Lisans
Cengiz Zülfikaroğlu – İcra Kurulu Üyesi, İdari İşler ve Organizasyonlar, Engelliler
Ali Düşmez – İcra Kurulu Üyesi, Amatör Futbol
Erhan Kamışlı – PTT 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig, Profesyonel Kurul
Kaan Terzioğlu – Yeni Projeler
Yaşar Aşcıoğlu – Tesisler Komitesi
Mustafa Çağlar – Sponsorluklar ve Pazarlama
Alaattin Aykaç – Dış İlişkiler
Ahmet Gökçek – E-Bilet
Arif Koşar –  Futbol Menajerleri Değerlendirme Kurulu (Başkan)
Prof. Dr. Mete Düren – Medya İletişim – Basın Sözcüsü

7 – Beşiktaş kongre üyesi Hürser Tekinoktay, kendisinin katılmadığı BJK A.Ş. Genel Kurulu’nda yaptığı açıklamalar nedeniyle avukat Kayhan Turan’a sert tepki gösterdi.  Fulya Davasının Avukatı olan eski milli sporcumuz Tekin Bilge dava sürerken vefat etti. (14 Ocak 2016- 23 Ağustos 2016)

Kayhan Turan’ın açıklamalarını, BJK A.Ş. Genel Kurul toplantısının internette yayınlanan tutanaklarında gördüğünü belirten Hürser Tekinoktay, Turan’ı kulübün menfaatleri için çalışmaya davet etti.

6. Asliye Hukuk Mahkemesinde kazanılan davanın Fulya Davası olmadığını iddia eden Kayhan Turan’a tepki gösteren Tekinoktay, “Hem ‘Fulya davası dediğiniz dava bir Fulya davası değildir’ diyor, hem de davanın konusunu ‘Del Bosque, Ferrari ve Fulya’daki Aşçıoğlu inşaata ilişkindir’ diye açıklıyor.
Söylediği şeyler zaten hemen başta çelişkili. Fulya’daki inşaatları yapan Aşçıoğlu davanın konusuysa bu dava nasıl Fulya davası olmuyor da başka dava oluyor? Açılan davanın kulübe karşı açıldığını ve davalının Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği olduğunu söylüyor. Ancak yıllarca vekaletini yaptığı Fikret Orman’ın ise “bu davayı ben açtım, parasını ben verdim” dediğini hiç duymamış galiba.
Şimdi sayın Turan’a soruyorum. Hem davayı açan sizsiniz hem de davalı olan sizsiniz. Bu hukukta nasıl oluyor bir anlatın bakalım.
Bu dava açık ve net Fulya projesiyle ilgili mali genel kurulda üyelere yanlış bilgi vererek kulübün zarara uğramasına neden olan dönemin yönetim kuruluna karşı açılmış bir davadır ve kazanan da sadece Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneğidir.

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri’nin yeniden yapılandırma çalışmaları için gerçekleştirilecek yıkım işlemleri önümüzdeki Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın katılımıyla başladı.

Beşiktaş camiasının acı kaybı! Tekin Bilge vefat etti

8 – İKİ KARŞI TARAF (DAVACI İLE DAVALI) AHMET NUR ÇEBİ İLE YAŞAR AŞÇIOĞLU AYNI DERNEK YÖNETİMİNDE (01 Temmuz 2018)

TİAB’da Yaşar Aşçıoğlu Dönemi  Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği’nin (TİAB) olağan kongresi, derneğin İstanbul Ümraniye Trabzon Park’taki merkezinde yapıldı. Kongrede TİAB’ın yeni başkanı Yaşar Aşçıoğlu oldu.Aşçoğlu yönetimine Trabzonspor Eski Yöneticisi Ali Uzunay, Beşiktaş As Başkanı Ahmet Nur Çebi,Milli Takımlar eski Menajeri Can Çobanoğlu ve daha onlarca meşhur ismi aldı.


Yaşar Aşçıoğlu, Ahmet Nur Çebi ve Can Çobanoğlu aynı listeden seçim kazanıyor.

TİAB’da Yaşar Aşçıoğlu Dönemi Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği’nin (TİAB) olağan kongresi, derneğin İstanbul Ümraniye Trabzon Park’taki merkezinde yapıldı. Kongrede TİAB’ın yeni başkanı Yaşar Aşçıoğlu oldu.

Trabzonlu İş Adamları ve Bürokratları Derneği’nin (TİAB) olağan kongresi, derneğin İstanbul Ümraniye Trabzon Park’taki merkezinde yapıldı. Kongrede TİAB’ın yeni başkanı Yaşar Aşçıoğlu oldu.Aşçoğlu yönetimine Trabzonspor Eski Yöneticisi Ali Uzunay, Beşiktaş As Başkanı Ahmet Nur Çebi, Milli Takımlar eski Menejeri Can Çobanoğlu ve daha onlarca meşhur ismi aldı. (01 Temmuz 2018 Pazar)

9 – Hürser Tekinoktay ile zorlu bir yarıştan sonra başkan seçilen Fikret Orman bir kaç ay sonra istifa etti… Yeni dönemde ve bu sefer Beşiktaş’a Trabzonlu Başkan (12 Mayıs 2019 – 19 Ekim 2019)

Yıldırım Demirören’in ani istifasıyla boşalan BJK Başkanlık koltuğu bu seferde Fikret Orman’ın ani istifa kararıyla boşaldı.

Oysa Fikret Orman 2019 Mayıs ayında yapılan seçimlere Fulya davası için büyük bir mücadele örneği veren Beşiktaş eski altyapı hocası ve teknik direktörü olan Hürser Tekinoktay’a karşı zorlu bir yarıştan sonra özellikle son sandıklarda kaybetmesine rağmen  BJK Başkanlık seçimleri kazanmıştı.

Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda kongreye katılan 4 bin 899 üye 20 sandıkta oy kullandı.

Hürser Tekinoktay ile yarışan Orman, geçerli oyların 2.882’sini alırken, Hürser Tekinoktay 1.617 oy aldı.

Seçimde 400 boş ve geçersiz oy kullanıldı.

Diğer yandan, Tekinoktay’a toplam 3 sandıkta Orman’dan daha fazla oy çıktı.

Hürser Tekinoktay’ın beklenmeyen çıkışı sonrası ilgi odağı oldu ve gazete manşetleri kazansaydı devrim yapacaktı diyerek manşetler atmaya başladılar.

Fikret Orman “Olağanüstü genel kurula gideceğim.”

Abdullah Avcı ile sezona başlayan başkan Fikret Orman inanılmaz kötü saha sonuçlarıyla ”Beşiktaş’taki sürecimi tamamlıyorum. Olağanüstü genel kurula gideceğiz.” dedi

Fikret Orman’ın istifa açıklamasıyla birlikte Beşiktaş’ta kaos yaşanmaya başladı.
Önceki seçimde ki başkan adayı Hürser Tekinoktay Fikret Orman’ın istifa etmemesi gerektiğine dikkat çekerken Beşiktaşlılara “Beşiktaş sahipsiz kalmaz diyerek ” Orman istifa ederse aday olacağını ilk açıklayan kişi oldu.

Adaylık başvurusunun son günü Ahmet Nur Çebi ve Serdal Adalı’da adaylık için imzalarını ve listeleri divan kuruluna sundular.

10 – Olağan kongrede oy kullanan seçmen sayısında olağanüstü artış !  4.899 kişiden 8.644 kişiye çıktı – (20 Ekim 2019)

BJK bir kaç ay sonra yeniden olağanüstü bir kongreye gitti. Oy kullanma katılımı 4.899 kişiden 8.644 kişiye çıktı.

Beşiktaş Kulübünde yeni başkan ve yönetim kurulunun belirleneceği olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı yapıldı.

Seçimlerde oy kullanan üye sayısı ise  yaklaşık 4.000 kişi artarak 4.899 kişiden 8.644 kişiye çıktı.
Seçimden galip çıkan isim Ahmet Nur Çebi oldu.

Böylece seçimlerde bir kaç gün önce Beşiktaş’a Trabzonlu bir başkan geliyor manşetlerini atan Trabzon gazetelerinin dediği oldu ve BJK ilk kez bir Trabzonlu başkan seçti

Seçimde Serdar Adalı 2983 oy alırken Hürser Tekinoktay 537 oy aldı.

Ahmet Nur Çebi’nin listesi:
Adnan Dalgakıran, Emre Kocadağ, Fatih Hakan Avşar, Ahmet Mesut Urgancılar, Kemal Erdoğan, Enis Ulusoy, Erdal Torunoğulları, Berkan Gocay. Yedek üyeler: Umut Şenol, Bilgihan Sürmen, Hakan Daltaban, Fırat Fidan, Ali Efe Bezci

11 – Yeni dönemde yeni umut: “Fulya”

Yeni yönetim kulübü göreve geldiğinden bir kaç ay sonra Fulya’da bulunan tüm mülklerinin değerlerini belirlemek için bir gayrimenkul şirketiyle anlaştı.

Beşiktaş yeni yönetimi içinde Şan Ökten Tesisleri de bulunan bölgenin kulübe büyük ekonomik katkı sağlamasını planlıyor haberleri yayınlanmaya başladı.

Siyah-Beyazlılar’da yeni yönetim, kulübün içinde bulunduğu mali sorunları çözmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda ilk olarak 120 milyon TL’lik kaynağı yönetim kurulu üyeleri arasında oluşturan ve oyuncuyla personel ödemelerini gerçekleştiren idareciler, şimdi kulübün 2.7 milyar TL’lik borcunu düşürebilmek için düğmeye bastı.

Bu doğrultuda bir gayrımenkul firmasıyla anlaşma yapan Siyah-Beyazlılar, kulübün İstanbul Fulya’da bulunan tüm mülklerinin değerini belirlemek için çalışma başlattı. Bölgeyle ilgili olarak değer belirleme işleminin tamamlanması sonrasında konunun, 11 Ocak’ta düzenlenecek genel kurul toplantısının üyelerle tartışılması planlanıyor. İşte Siyah- Beyazlılar’ın çalışma başlattığı bölgedeki taşınmazları:

1)Şan Ökten Tesisleri. Onaylı 6500 metrekare kapalı inşaat imar hakkı bulunan tesis, Siyah-Beyazlı ekibin Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden önce kamp merkezi olarak kullanıyordu.

2)Benzin İstasyonu. Şan Ökten Tesisleri’nin bitişiğinde bulunan benzin istasyonu ve içinde bulunan kafeterya ile yönetim binası.

3)Fulya Projesi içinde bulunan hastane bloğu. Şu anda Acıbadem hastanesinin bulunduğu yer.

4)Fulya Projesi içinde bulunan ofis plazası ve inşaatı yeni bitten 2 katlı AVM… Yeni yapılan AVM’de 23 dükkan bulunuyor.

12- Kazanılan Fulya Davası ile tahkim skandalını açıklayan Hürser Tekinoktay’a Ahmet Nur Çebi’den  HAİN (17 Ağustos 2020  )

Beşiktaş’ta divan kurulu üyesi olan Hürser Tekinoktay, 17 Ağustos Pazartesi günü basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. Aynı zamanda eski başkan adayı da olan Tekinoktay, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin 28 Temmuz’da yaptığı açıklamada kendisine hakaretlerde bulunduğunu ve düzenleyeceği basın toplantısını cevap vereceğini açıkladı.

Kişisel sosyal medya hesabından duyurusunu yapan Tekinoktay, “28 Temmuz’da Dernek Başkanımızın AA’da Fulya ile ilgili olarak şahsıma yönelik yaptığı hakaretlere 17 Ağustos Pazartesi günü düzenleyeceğim basın toplantısıyla cevap vereceğim. Saat 13.00’te başlayacak online yayına gazeteci arkadaşlar görüntülü bağlanıp sorularını sorabilecek.” ifadelerini kullandı.

Hürser Tekinoktay: Camiada Bu Kelimeyi İlk Kez Duyuyorum

Hürser Tekinoktay yaptığı basın toplantısında “Biz aynı kulübün mensuplarıyız nereden rakip oluyoruz . Camiada Bu Kelimeyi İlk Kez Duyuyorum . Ama bana hain demesi çok önemli değil. Fulya’daki haklarımızı arayan bir sürü insanın temsilcisi olarak cevap hakkımı kullanıyorum. Bizim camiamızda bu kelimeyi ben ilk kez duyuyorum. Fikret Orman ve Demirören’e de muhalefet yaptık. Ben bu süreçte sert eleştirilerde bulundum. Ama ne Orman’dan ne Demirören’den bir gün olsun böyle bir kelime duymadık.

“95 Milyon Dolar Zarar Var”

Sayın başkan yine Anadolu Ajansında “Fulya’da zarar yoktur, bizim için Fulya konusu kapanmıştır” diyor. Peki sayın başkan siz 2014 yılında “95 milyon dolar zarar var” dediğiniz durumla şimdiki durum arasında ne değişti? 95 milyon dolar zarar var diyerek tespit yaptırdık da yüzde 67’yi müteahhitten aldık mı? Aldıysak bu paralar nerede? Fikret Orman döneminde bir anlaşma yapıldıysa paralar kasaya girdiyse mesele yok. Girmediyse 95 milyon dolar para nerede sayın başkan?

5 Milyon Euro’yu Alın

Sayın Başkan “Del Bosque ve Ferrari zararlarından bahsedilse anlarım” dedi aynı yayında. Peki o zaman siz dernek başkanı olarak Futbol A.Ş. başkanı sayın Erdal Torunoğulları’na bunu söylediniz mi? Mahkemece kusurlu bulunan Del Bosque ve Ferrari tazminatlarının tahsilini sağladınız mı? Del Bosque 8, Ferrari 7 milyon. 15 milyon euro! Ne yaparsak yapalım vatandaşlardan topladığımız sms’lerle bu parayı toplayamayız. Sizden şunu istiyoruz. Del Bosque ve Ferrari tazminatlarından doğan zararı önceki yönetimlere rücu edilmesini sağlayınız.

Tahkim Skandalı

1 ay kadar önce laf arasında müteahhitten para alındığını duydum. Ama belgesi yok. Bunun üzerine o dönemde hukuki işlerden sorumlu olduğunu sandığım sayın Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu aradım. Neticede görevden ayrıldılar ama bize bilgi vermek zorundalar. Fulya davasında para alındığı söyleniyor, siz müteahhitle bir anlaşma, uzlaşma mı kurdunuz dedim. “Hocam bildiğim kadarıyla, ben o zaman yönetici değildim. Yanılmıyorsam tahkim gibi bir şey kurulmuş. Siz gidiyorsunuz bir tane hakem buluyorsunuz, müteahhit de bir hakem buluyor, sonra hakem heyetine üçüncü bir kişi bulunup başkan seçiliyor. Bunlar üç kişi bilirkişi atıyorlar. Ondan sonra karar veriyorlar. Bizim bulduğumuz hakem üyesi bizim aleyhimize karar verdi hocam.” dedi. Olacak iş değil.

Ondan sonra araştırma yapmaya başladım. Kamuya açık olması, genel kurul üyeleriyle paylaşılması gereken bu belgelerin, ilk 30 sayfası olmayan, son bölümü olan dosyasına eriştim. Ve gördüm ki genel kurulun haberi olmadan, biz yıllarca Fulya davasının peşinde koşarken bir tahkim masası kurulmuş. Eskiden bu tahkim devletin yaptığı bir şeymiş. Şimdi ticari uyuşmazlıklarda iki taraf özel, birer hakem buluyor, sonra başkan seçiyor. Bu TFF’deki gibi değil, bir kuruma bağlı değil. Siz bir uzlaşma masası kuruyorsunuz.

13 – Ahmet Nur Çebi tahkim skandalı hakkında tek kelime etmediği açıklamada “Hürser Tekinoktay babamın Trabzonsporlu olduğunu söyleyerek beni aşağılama kalktı” dedi (23 Ağustos 2020  )

Fulya Davası’nda kulübün zarara uğratıldığının yargı yoluyla kesinleştiğini ve yönetimin zarar tazmini için yargıya gitmesi gerektiğini savunan eski başkan adayı Hürser Tekinoktay’ın kendisi hakkında kullandığı “Trabzonspor’lu baba” ifadelere cevap veren Çebi, sert ifadeler kullandı.

Ahmet Nur Çebi, Tekinoktay’ın Fulya Tahkim skandalıyla ilgili açıklamalarından tek bir söz etmezken “Babamın Trabzonsporlu olduğunu söyledi. Benim babam iyi bir Beşiktaşlı’dır. Benim şahsımı Trabzonsporlu diyerek aşağılamaya çalışmasını kınıyorum. Benim şahsımı Trabzonsporlu diye aşağılamaya çalışmasını kınıyorum. “dedi.

Ahmet Nur Çebi’nin bu sözleri başta Trabzon olmak üzere tüm Karadeniz basınında büyük yankı uyandırdı

BJK Başkanı Ahmet Nur Çebi’den tepki çeken sözler! Trabzonsporlu olmayı aşağılık olarak gördü!

Atılan manşetler ve yapılan yorumlarda büyük tepki vardı, Çebi’nin bu sözleri Trabzonsporlu taraftarlar tarafından da  büyük tepkiyle karşılandı.

BEŞİKTAŞ BAŞKANININ TRABZON’DAKİ İŞ YERİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Sürmene Yeniay tersanesinde son derece donanımlı bir tersanesi var…  Çebi, dünyaya bu tersanede gemi yapıyor ve satıyor… İşin başında da Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Hasan Çebi var…  Patron Çebi’nin tersanesine girişte iki bayrak direği bulunuyor.. Birinde, şirketin bayrağı… Diğerinde ise Trabzonspor bayrağı..  Beşiktaş Klübü Başkanı Trabzonspor bayrağının iş yerinde asılmasına, dalgalanmasına hiç itiraz etmiyor.. Aksine, iyi ve güzel oldu diyor… Bize de helal olsun demek düşüyor.

Hürser Tekinoktay Çebi ve babasına Trabzonsporlu dedi mi?

Peki Hürser Tekinoktay, Ahmet Nur Çebi ve babası Yaşar Kaptan Çebi’ye “Trabzonsporlu” dedi mi?

Tekinoktay’ın yaptığı basın toplantısını baştan sona tekrar dinledik. İlgili sayılabilecek bölümleri yorumsuz olarak aktarıyoruz;

“Bana hain demesi çok önemli değil. Fulya’daki haklarımızı arayan bir sürü insanın temsilcisi olarak cevap hakkımı kullanıyorum. Bizim camiamızda bu kelimeyi ben ilk kez duyuyorum. Fikret Orman ve Demirören’e de muhalefet yaptık. Ben bu süreçte sert eleştirilerde bulundum. Ama ne Orman’dan ne Demirören’den bir gün olsun böyle bir kelime duymadık.

Fikret Orman’ın babası rahmetli Abdülkadir bey Beşiktaş camiasının çok sevilen eski büyüğüydü. Tabi ki Yıldırım Bey’in babası Allah rahmet eylesin, Erdoğan bey çok sevilen bir kimlikti. Beşiktaş ile iç içe olan bir kimlikti. Tabi ki babalarından gelen bir Beşiktaşlılık kültür kodları var. Ama babasız da doğabiliriz. Biz kendimiz Beşiktaş’ın içine girdiğimiz zaman bu kültür kodlarını benimsemiş olmamız lazımdı. Şeref Bey’in, Baba Hakkı’nın, Fuat Balkan’ın, Süleyman Abi’nin takımında böyle bir olay yaşanmadı. Sayın başkana şunu da söylemek isterim.

Sayın başkan seçilerek geldi. Başarılı olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Buranın 117 yıllık camia olduğunu unutmaması lazım. Geçtiğimiz divan toplantısında divan üyemize saldırı oldu. İlk kez oluyor bu. Sayın Çebi’nin kendi arabasında dolaştırdığı bir kişi olduğu ifade ediliyor. Hiçbir şekilde tekzip etmediler. Divan üyesine saldırıldı, devletin ajansında başka bir divan üyesine hain dendi. Bunlar ilk kez oluyor.

Hürser Tekinoktay’ın basın toplantısının tamamı;

Nurol İnşaat – Aşçıoğlu Bağlantısı

İlk gördüğüm şu oldu. Tahkim Heyeti başkanı Şakir Kaleli. Hukukçu, öğretim görevlisi, eski yargıtay üyesi, ciddi bir bürokrat. İkinci heyet üyesi Kubilay Umul, diğer heyet üyesi İsmet Yılmaz, heyet sekreteki, avukatlık bürosu sahibi Sencer Seren. 2 üye bir başkan var. 2 üye aleyhte oy kullanıyor. Bizimki denilen temsilci ve müteahhitinki aleyhte oy kullanıyor. Yalnız heyet başkanı şerh koyuyor. Diyor ki burada emsal artışları olmuştur, ama tüm iskan edilen yerlerden müteahhit almıştır, iskanı olmayan yerler yani alınıp satılamayan yerler Beşiktaş’a verilmiştir, kulüp burada zarar görmüştür, iskan edilemeyen yerlerin yüzde 67 içinde sayılması doğru değildir diye karşı oy yazısı yazıyor. Ama bizim heyetin içine koyduğumuz hakem bizim aleyhimize oy kullanıyor.

Sonra biraz daha araştırdım. Eğer ki isim benzerliği varsa çıkıp tekzip ederler. Bahsettiğim iki üyeden biri Nurol Gayrimenkul yönetim kurulu üyesi, diğeri Nurol gayrimenkul proje sorumlusu. Nurol Gayrimenkul kim biliyor musunuz arkadaşlar? Aşçıoğlu’nun 2010 yılında Ali Sami Yen projesine ortak grup olarak girdiği partneri. Bir de aynı dönemde heyet başkanı Şakir Kaleli, 2014’te Nurol inşaat dergisinde genel yayın yönetmenliği yapmış. Üçünün de Nurol inşaat ile direkt bağı var. Yani Aşçıoğlu’nun ortak ihaleye girdiği grupla. Heyet sekreterine bakıyorum. Avukatlık bürosu sahibi. Nurol inşaat adına davalara girmiş. Bilirkişilere bakıyorum. Ali Osman bey 19 kez Nurol projelerinde bilirkişilik yapmış. Sekreter, iki üye ve başkanın Nurol İnşaatla direkt ilgisi var. Yani Aşçıoğlu’nun partneri olan firma.

Bu tahkimde bizi temsil eden kişi kim tarafından bulundu? Sayın Fikret Orman’ın buna cevap vermesi lazım. Ahmet Nur Çebi’nin bunun hesabını sorması lazım. Bizim temsilcimizin nasıl bizim aleyhimize oy kullandığının hesabını Ahmet Nur Çebi’nin Fikret Orman’dan sorması lazım.

Milyonlarca Beşiktaşlı Fulya’nın hesabının sorulmasını bekliyor. Sayın başkan Fulya davası yeni başlıyor. Bitmedi, kapanmadı.” dedi.

Fulya davasından gizlenen gerçekleri Aker Çıtak açıkladı

Beşiktaş’ta geçtiğimiz hafta sonu yapılan divan kurulu toplantısında Fulya davasının kapandığı ve Beşiktaş’ın zararının olmadığı iddia edilmişti.

Fulya davasının avukatlarından Beşiktaş kongre üyesi ve eski sporcusu Aker Çıtak, divan kurulu toplantısında başkan Ahmet Nur Çebi ve “gönüllü hukuk müşaviri” olarak konuşma yapan avukat Ümit Öndeş’in açıklamalarına cevap verdi.

Çıtak, “Fulya Davası kararını ve 6 yıl boyunca hepimizden gizlenen Tahkim Kararını 2’şer dk.lık 3 videoda özetledim. Beşiktaş kamu yararına faaliyet gösteren bir spor kulübüdür. Beşiktaş’ın her kuruşu üzerinde kamunun, devletin, tüm vatandaşların hakkı vardır. Fulya Davası kapanmadı bilakis yeni başlıyor. 2007 yılı ibrası mahkemece iptal edilmiştir. Fulya zararları dahil 2007 yılının her konusu her zararı için, eski yönetim kurullarına ve Aşçıoğlu’na tazminat, zarar tespit davaları açılabilir. 2014 yılında hepimizden gizli bir Tahkim Kararı alınıp Fulya zararlarının örtbas edilmesi koca bir skandaldır. Ortada büyük bir suç vardır. Karara muhalefet şerhi koyan üye “Karara katılmıyorum, Beşiktaş’ın Fulya’da zararları vardır, bu tahkim kararı hatalıdır” diye yazmıştır.” ifadelerini kullandı.

Aker Çıtak, Twitter’da paylaştığı videolarda şunları söyledi;

22 Ağustos 2020 günü Divan Toplantısında bir açıklama yapıldı. Fulya davasıyla ilgili konunun artık kapandığı söylendi. Buna gerekçe olarak da Fulya davası olarak anılan 2007 dönemi ibranın iptali davasının mahkeme kararında Fulya ile ilgili bir usulsüzlük bulunmadığına dair ibare yer aldığı söylendi. İkinci bir gerekçe olarak da 2014 senesinde bir tahkim kararı alındığından ve bu tahkim kararıyla artık Beşiktaş’ın zararlarının ortadan kaldırıldığından bahsedildi.

2014 senesinde alındığı söylenen bu tahkim kararı camiaya ilk kez açıklandı. Hepimiz yeni haberdar olduk. 6 yıl boyunca bütün camiadan gizlendi. Bu bir skandaldır.

İbranın İptali Davasının Tarafı Aşçıoğlu Değildir

Önce 2007 yılına ait mahkemenin verdiği kararda ‘Fulya’da usulsüzlük yoktur’ şeklindeki ibarenin ne anlama geldiğini açıklamak istiyorum. Mahkeme kararında geçen bu ibare Beşiktaş’ın Fulya’da bir zararının olmadığının tespiti değildir. O davanın konusu zarar tespit değildir. O davanın tarafı Aşçıoğlu değildir. O dava 2007 yönetimine karşı açılmış genel kurulda alınan ibranın iptali davasıdır. Ve ibra mahkeme kararıyla iptal edilmiştir. O dava kazanılmıştır.

Mahkemenin Fulya’daki bu konuları ibranın iptali için yeterli görmüyorum demesi Beşiktaş’ın Fulya’da zararı yoktur, Beşiktaş Fulya’da zarar ziyan davası açamaz, tazminat davası açamaz, yöneticiler Fulya’dan sorumlu değildir anlamına gelmez. Mahkeme ben ibrayı Matteo Ferrari’den, Del Bosque’den iptal ettim, burada yönetimin ihmali, hatası olmuş diyor.

Mahkeme ibrayı her ne gerekçeyle iptal ederse etsin 2007 döneminin ibrası iptal olduğuna göre artık tazminat davası açılabilir. 2007’deki her işlemden ötürü dava açılabilir, Fulya dahil.

Tahkimi 6 Sene Gizlemişler

Dolayısıyla divan toplantısındaki açıklamalar doğru değildir. Bu bir algı yönetimidir. Samimi ve doğru değildir.

Daha da önemlisi ikinci konu. 2014 senesinde bir tahkim yargılaması yapıldığından bahsedildi. Beşiktaş kulübü ile Aşçıoğlu bir araya gelmiş, bir tahkim heyeti oluşturmuşlar. Devletin mahkemeleri suya düşmüş gibi kendi heyetlerini, kendi mahkemelerini kurmuşlar. Bunu da camiadan 6 sene boyunca gizlemişler. Orada da Beşiktaş’ın bir zararı yoktur, artık Aşçıoğlu’ndan bir şey talep edemez manasında karar almışlar. Bu bir skandaldır, olağanüstü bir olaydır.

Bu tahkim heyetinde yer alan 4 kişi Aşçıoğlu’nun başka ihalelerde ortak olarak faaliyet gösteren bir firmayla bir takım ilişkileri olan kişilerdir. Tahkim heyetinde görev alanlar Nurol İnşaat’ın proje sorumlusu, yönetim kurulu üyesi, dergisinin genel yayın yönetmenidir. Bir tarafta Beşiktaş yönetimi, bir tarafta Aşçıoğlu bir araya gelip Beşiktaş’ın zararlarını yargı kararıyla ortadan kaldırıyorlar. Bu danışıklı dövüştür ve hukuka aykırıdır.

Tahkimin İptali Davası Açılabilir

Mevcut yönetimimiz bu karar muvazaalıdır, taraflıdır, gerçekleri içermemektedir diye iptal davası açabilir. 2007 ibrası iptal oldu, buna göre Fulya dahil o dönemin bütün zarar ziyanıyla ilgili tazminat davası açabileceği gibi 2014’te alınan bu tahkim kararı hukuka aykırı olduğu için ve taraflı, yanlı kişilerce bir araya gelinerek alındığı için bunun da iptali için dava açılabilir.

Hatta burada örgüt kurma suçu akla geliyor. Görevi ihmal, görevi kötüye kullanma suçlarının işlenmiş olabileceği akla geliyor. Mahkemenin yargısını bir kenara bırakıp kendi tahkiminizi oluşturup, bunu da 6 sene boyunca camiadan gizleyip nasıl böyle bir karar alınır da Fulya’yı örtbas etmeye meyledebilirsiniz.

Tahkim anlaşması yapmak, yargılamada taraf olmak konusunda genel kuruldan bir yetki, izin aldınız mı? Beşiktaş’ın mülkiyeti, taşınmazı söz konusu olan bir ihtilafta genel kuruldan izin almadan tahkim anlaşması yapamazsınız. Bu yönden de hukuka aykırıdır. Mevcut yönetimin bu tahkim oluşumuyla ilgili suç duyurusunda bulunması, devleti, içişleri bakanlığını, hazine bakanlığını mağdur olarak bu davaya müdahil etmesi gerekir.

Tazminat Davası Hukuken Mümkündür

Bu tahkim kararıyla ilgili olarak gerçeği yansıtmıyor, Beşiktaş’ın zararlarını ortadan kaldırmıyor diyerek iptal davası açması gerekir. 2007 ve 2014 yönetimlerine karşı da tazminat davası açıp Beşiktaş’ın zararlarını Aşçıoğlu’ndan ve o dönemki yöneticilerden alıp Beşiktaş’ın kasasına koyması gerekir. Şu anda hukuken bunlar mümkündür.

22 Ağustos 2020’deki divan toplantısında yapılan açıklamalar kesinlikle hukuki gerçekleri

14 – Hürser Tekinoktay’ın Divan toplantısından önce Fikret Orman’a sorduğu sorulara cevap Ahmet Nur Çebi’den geldi ! Ben Twitter çocuğu değilim. (20 Kasım 2021)

Fikret Orman’ın söylediği muhalefet konusuna değinerek kendisine karşı seçimde aday olan Hürser Tekinoktay’ı gösteren Ahmet Nur Çebi,

“Muhalefet kim konusuna gelelim. Sosyal medyada bizim de karşımıza çıkmış olan bir başkan adayı var. Adam yazıp çiziyor ama Tevfik Yamantürk’ü mazeret göstererek buraya gelmiyor. Ben sana nasıl cevap vereceğim, ben Twitter çocuğu değilim.

15 – Son Divan Kurulunda ilginç ve stratejik açıklama !

Beşiktaş Divan Kurulu üyesi Bayram Yağcı konuşma sırası geldiğinde Hasan Arat ve arkadaşları diyerek başladığı sözlerinde “Hasan Arat ve arkadaşları Beşiktaş’ın yıldız almasını engellemek için Ata Aksu’ya baskı yaptı” diyerek şok bir şekilde Süleyman Seba döneminin 2. Başkanı Hasan Arat için suçlamada bulundu.

“Ben son seçimde stratejik olarak sayın başkanda bunu biliyor kendisine oy verdim Hürser’e oy vermedim.”

Bayram Yağcı konuşamasına “Sayın Orman sen bu 4 ayın hesabını vereceksin. Sen 4 ayda ne oldu da kongreye gittin. 200 milyon para aldın, transferler yaptın, seçildin ben son seçimde stratejik olarak sayın başkanda bunu biliyor kendisine oy verdim Hürser’e oy vermedim. Değerli arkadaşlarım bu 4 ayın hesabını kim verecek. Ne oldu da kongreye gitti? Ben siyasette olan bir insanım. Ne oldu da sen 4 ayda sen ne değişti de kongreye gitti. Ama iyi ki de gittin sayın Çebi başkanımız oldu.” diyerek devam etti.

16 – Divan Toplantısında Tevfik Yamantürk’e ilginç talep, kulübe yük olmadan Şan Ökten’i yapalım !

Fikret Orman’ın katılacağının öğrenildiği Divan Toplantısı öncesi Hürser Tekinoktay Fikret Orman’ sorduğu Şan Ökten nerede sorusuna cevap vermeyen Fikret Orman

Fulya Projesi sözleşmesine göre müteahhitin yapması gereken Şan Ökten tesislerini Tevfik Yamantürk’e dönerek bir de Şan Ökten Tesisleri öyle duruyor. Onu birlikte kulübe yük olmadan onu yapalım. Biz de destek olalım. Elimizden geleni yapalım.  demesine dikkat çekti.

17 – Fikret Orman “Muhalefet kim onu söyleyin” dedi, Çebi “Tekinoktay diyerek Fikret Orman’a teşekkür etti.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.
Divan kurulu Toplantısı öncesi şafak Mahmutyazıcıoğlu’nın açıklamalarıyla gündeme oturan BJK Divan toplantısında Fikret Orman “Muhalefet kim onu söyleyin” Sorusuna Ahmet Nur Çebi “Tekinoktay’ı işaret ederek sosyal medyadan sorduğu sorulara Twitter’dan nasıl cevap vereyim diyerek dedi Fikret Orman’a teşekkür etti.

Hürser Tekinoktay’da haberi paylaşan TRT Spor Muhabiri Fırat Günayer’e “Biz soruların cevabını Fikret Orman’dan beklemiştik. Ahmet Nur Çebi yanlış anlamış” dedi.

Kaynaklar:

Fulya Davası Nedir? Neler Yaşandı? İşte Detaylar

 

Dikkati Çekenler

4 Yorum

  1. Tüm bu okuduklarımın çok korkunç bir hak kaybı olduğu ortadayken bu konularda en yetkili organ olan BJK genel kurul üyelerinin,divan kurulu üyelerinin diğer ilgili kurulların üyelerinin nasıl bu kadar duyarsız ve kayıtsız olduğu gerçeği yüzüme tokat gibi çarpıyor.
    Bu gibi kulübün sportif, kültürel ve ekonomik geleceğini derinden etkileyen olayların önleyip gereğinin adil bir şekilde yapılmasını sağlayacak yapının oluşması gerçeğini görüyorum.
    Tüm genel kurul üyelerinin kimsenin adamı olmadan, sadece BEŞİKTAŞ ımız menfaatleri için gereken tavrı almasını diliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu