HaberSpor Haberleri

Guti ABD veya Katar’a gidiyor

guti bar bp

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Guti’nin Katar ve ABD kulüpleriyle temasta olduğu ve ciddi bir teklif halinde Beşiktaş’tan ayrılmayı planladığı ileri sürüldü.

Habertürk’ün haberine göre geçen sezon alınan takıma liderlik yapması istenen ve gençlerin idolü olarak görülen İspanyol oyuncu, futboluyla olmasa da davranışlarıyla tam bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Geçen sezon zaman zaman gece alemlerinde boy gösteren ve alkollü olarak yakalanan Guti, yeni sezon öncesinde de farklı bir görüntü çizmedi. Geçtiğimiz günlerde Fernandes ile birlikte Reina’da kavgaya karışması teknik heyeti bile çileden çıkardı. Teknik direktör Carlos Carvalhal, disiplinden taviz vermeyeceğini belirterek alacağı kararlar konusunda yönetimden destek talep etmişti.

Geçen hafta da hareketli saatler yaşanmıştı. Carvalhal, Guti ile özel bir görüşme yapıp sert uyarılarda bulunmuş ve böyle devam etmesi halinde kadroya almayacağını da söylemişti. Futbol komitesi başkanı Cengiz Zülfikaroğlu da Guti’ye şu anda resmi bir teklif olmadığını ancak gelmesi halinde bunu değerlendirebileceklerini ima etmişti. İspanyol oyuncunun da Quaresma başta olmak üzere takım içindeki bazı Portekizliler’le arasının iyi olmadığı ayrıca gece hayatının fazla ön plana çıkarılmasından rahatsızlık duyduğu ve ayrılmayı planladığı öğrenildi. Katar ve ABD kulüpleriyle temasta olan Guti her an gidebilir.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu