HaberSpor Haberleri

Fikret Orman neyin peşinde? Hakkını isteyen Nihat Kahveci’ye akıl almaz sözler

fikret orman613Rüştü Reçber hakkında sözlediği sözler unutulmadan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman şimdi de Nihat Kahveci’yi hedef aldı. Fikret Orman, bir Beşiktaş başkanına yakışmayacak açıklamalar yaptı.

Nihat Kahveci’nin Beşiktaş Kulübü’nün UEFA alacaklarına haciz getirmesinden sonra, Başkan Fikret Orman, HABER1903’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Orman, yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

“Son birkaç gündür en yakınımızdaki insanların kulübe verdiği zararları temizlemeye çalışıyorum. Beşiktaş’ın çocuğu Nihat Kahveci diyorlar, bıraksınlar bu lafları. Beşiktaş’ın çocuğu kulübüne her zaman yardımcı olur, zarar vermeye çalışmaz. Evet doğrudur, Nihat’ın alacağı vardır. Bunu inkar etmiyoruz ki. Ben kendisine teklif götürdüm. 2 milyon küsür euro alacağı varmış. 300.000 eurosunu peşin verelim, kalanını da 12 aya bölüp bitirelim dedim. Kulübün durumu ortada. Ama Nihat alacağını, 2.45 TL’lik kurdan çevirmiş, yüzde 16 gecikme faizi koymuş, bir de avukatı için 350.000 TL masraf parası istiyor. Sadece euro olarak istediği faiz 600.000 Euro. Bir de gitmiş alacaklarımıza haciz koydurmuş. Bu mudur Beşiktaş’lılık, bu mudur seni yetiştirip bugünlere getiren kulübüne vefa? Ama her şey bitmedi. Benim de buna verilecek cevabım var. Herkes bekleyip görecek. Bu kulüpte Başkan olduğum müddetçe Nihat ve onun gibilerin kulübün önünden bile geçmesine müsade etmeyeceğim.”

[adrotate banner=”223″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu