İş Dünyası Haberleri

Yurtiçi Kargo ile işlemler daha da hızlanacak

Yurtiçi Kargo ile işlemler daha da hızlanacak

Türkiye ‘nin önemli kurumsal şirketlerinden birisi olan Yurtiçi Kargo, büyük bir yenilik ile karşımıza çıkıyor. Yurtiçi Kargo Bireysel İnternet Şubesi ile kişilerin işlemleri daha rahat ve daha kolay şekilde gerçekleşecek.

Teknolojiye ayak uyduran yenilikçi anlayışı ile ön plana çıkan Yurtiçi Kargo, Bireysel İnternet Şubesi ‘ni hayata geçirerek her türlü kargo ihtiyacının ve takibinin internet üzerinden yapılabilmesini sağlıyor.

Yurtiçi Kargo ‘nun internet sitesinden bireysel.yurticikargo.com adresinden ulaşıp, üye olunabiliyor.

Peki Yurtiçi Kargo ‘nun yeni uygulamaya geçirdiği Bireysel İnternet Şubesi ile hangi işlemler yapılabiliyor ?

Yurtiçi Kargo Bireysel İnternet Şubesi ‘ne üye olduktan sonra;

Adresten gönderi yapılıp kredi kartı ile gönderinin ödemesi gerçekleştirilebilir veya şubeden gönderi yapılabilir.

Gönderinin aciliyetine göre standart veya VIP(ekspres) hizmetler, ambalaj, sms ürünler seçilebilir, e-mail ile teslimatta otomatik bilgilendirme alınabilir.

Şubelerin haritadaki konumları, iletişim bilgileri sorgulanabilir, çağrı merkezine direkt mesaj gönderme, e-ticaret siparişleri sorgulama gibi sayısız hizmetten faydalanılabilir .

Yurtiçi Kargo Bireysel İnternet Şubesi daha hesaplı

Yurtiçi Kargo ‘nun Bireysel İnternet Şubesi ‘ni kullananlar işlemlerini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirirken, gönderilerde %25 oranında indirim de sağlanıyor.

Yurtiçi Kargo ‘nun ilk yeniliği değil

Yurtiçi Kargo, teknolojiye ayak uydurmaya devam ederken, Bireysel İnternet Şubesi hizmetinden önce de Facebook sayfasında yer verdiği “Konuşturan Kargo” uygulaması ile ilk defa Facebook üzerinden kargo işlemleri gerçekleştirilebilmesini sağlamıştı.

[adrotate banner=”84″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu