HaberSpor Haberleri

Yemen Ekşioğlu bombaladı!

Yemen Ekşioğlu,Beşiktaş gündemini değerlendirdi.Beşiktaş gündemine ışık tutan Yemen Ekşioğlu,Fanatik gazetsinde yazdığı köşesinde,yönetimi eleştirip herkesin aklını başına alması gerektiğini vurguladı.

Fanatik Gazetesinden Yemen Ekşioğlu’nun köşe yazısı;

Önder Özen, gelişini hiç içine sindiremeyenlerden biriyim. Son derece yanlıştı… Çünkü Önder Özen’in kafasında hep teknik direktörlük yatıyordu. Ama gidişi çok ayıp oldu. Gidiş sebebi Yalçın olayı… Orada da Yalçın’a çok ayıp oldu. Beşiktaş Kulübü’nün değerleri vardır. İnsanların ekmekleriyle, onurlarıyla bu derece oynanmaz. Evet şimdi buradan sesleniyorum. Yalçın’la yapılan sözleşmenin altından kimin imzası varsa koltuk sevdasından vazgeçip hemen istifa etmeli! Önder Özen, aslında son olay hariç, çoktan gitmeyi hak etmişti. Nevzat Demir’deki yaşanan olaylardan dolayı Fikret Orman, kendisini 3 kez ikaz etti. Alkolik hareketten dolayı…

Demba Ba İnşallah ‘Dön Baba’ olmaz

Demba Ba’nın transferi, geçmişine bakılarak yapıldı ama kendisi şu anda savcılığa şikayet edilen Ertuğrul Karanlık’ın açıklamaları kafamı kurcaladı… ‘Kıkırdak rahatsızlığı var ama bu geçer’, Fenerbahçe’de görev yaptığı dönemde aynı Sow’daki olayları burada yaşıyoruz. Ertuğrul Karanlık’ın çok daha sağlıklı bir rapor vermesi lazım. Yaptığı işler de ‘karanlık’ zaten. Kulübün adını kullanarak yaptığı işleri bugün burada anlatsak birinci sayfadan bu satırlara kadar sığmaz. Savcılık şikayetini gördüm. Emniyeti suistimalden sahte evrağa kadar Beşiktaş’ın adını kullanarak kişisel menfaat sağlamaktan dolayı Cumhuriyet Savcılığı’na şikayet edildi. Yakında kokusu çıkar… İnşallah Ertuğrul Karanlık gibi Demba Ba da ‘karanlık’ çıkmaz. Çünkü artık Beşiktaş’ın macera arayacak, boşa harcayacak parası kalmadı. İnşallah Demba Ba, dön Baba olmaz.

Umarım Gökhan’ın transferi gerçekleşmez

Malum yaşanan olayı hepiniz biliyorsunuz. Ben içime hâlâ sindiremedim! Beşiktaşlılık duruşunu inşallah yöneticiler içine sindirir. Gökhan Töre’nin yönetim tarafından tehdit edildiği yazılıyor. Ya verdiğimiz parayı kabul edersin ya da seni almayız diyerek… Gökhan Töre’yi tehdit eden, lastik gibi yakında patlar. Malum olay kapatılmadı. Kulübün bu konuyu da göz önüne alarak Gökhan Töre’den bir an önce vazgeçmesi lazım. Eğer takıma kazandırılırsa idmana çıkarken, idmana girerken, maça çıkarken, her an sıkıntı yaşayabilir. Bu sıkıntıyı o değil aslında Beşiktaş yaşayacaktır. Onun için bu sevdadan Beşiktaş Yönetimi bir an önce vazgeçmeli. Bu işten fayda yok.

Danışman skandalı

Vodafone Arena Stadı’nın, alüminyumlarının duruşu, ‘güzel mi oldu, çirkin mi oldu’ diyecek kişiyi 2000 Dolar aylıkla danışman olarak aldılar. Yazıklar olsun, yuh olsun! Bu kulüpte 20’ye yakın mimar ve mühendis var, kulubün yönetiminin yarısı da müteahhit, pazarlamacı ve turizimci… Yani bakınca güzeli daha iyi ayırt eder. Demek yöneticilerin hepsinin gözü kör, sadece o mimarların gözleri mi iyiyi kötüyü ayırıyor… Gözleri uzağı göremeyenlerin o koltuklarda işi ne o zaman. Sadece bu değil, kulübün parası beş para etmez danışmanlara har vurup harman savrulurken bu maliyetin maliyeti 3’e de katlar 5’e de katlar. İçim yanıyor…

Yemen Ekşioğlu/Fanatik

[adrotate banner=”103″]

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu