HaberSpor Haberleri

Veli Kavlak’tan transfer açıklaması!..

Veli Kavlak’tan transfer açıklaması!.. Beşiktaş’taki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan orta saha oyuncusu Veli Kavlak, siyah beyazlı takımdaki geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı / Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş’taki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan orta saha oyuncusu Veli Kavlak, siyah beyazlı takımdaki geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. Ajansspor’un haberine göre, Schalke, Stuttgart, Napoli, Southampton ve son olarak Swansea’nin de transfer gündeminde olduğu ileri sürülen 26 yaşındaki başarılı futbolcu, Avusturya basınına konuştu.

Veli, “Yaza kadar sözleşmem bulunuyor, Avrupa Ligi’ndeyiz ve ligde önümüzde zor maçlar var, bu nedenle transferle ilgili hiçbir düşüncem yok. Daha sonra neler olacağını göreceğiz. Spekülasyonların içinde yer almaya niyetli değilim, Türkiye’de tekrar tekrar yazılıyor. Belirgin bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Geleceği dönük planları olduğunu vurgulayan Veli Kavlak, “Her şeyi tartmalıyım. Avrupa’da oynamak istediğimi her zaman söyledim, halen de oynamak istiyorum fakat Beşiktaş’ı da göz önünde bulundurmak zorunda olduğumu biliyorum. Bu zor bir karar. Ailemle birlikte oturup karar vereceğim” diye konuştu.

[adrotate banner=”326″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu