HaberSpor Haberleri

Türkiye’nin yeni spor radyosu Radyo 24 yayın hayatına başladı!

Türkiye’nin yeni spor radyosu Radyo 24 Spor yayın hayatına başladı.

Daha önce Radyospor ve Ntvspor’un kurucu kadrolarında yer alan Bülent Yüksel yönetimindeki radyo,şuan karasalyayında İstanbul’da hizmet veriyor.Radyo 24 Spor’un frekansı ise daha önce kapatılan NtvsporRadyo’nun da frekansı olan 87.7

Radyo 24 Spor ayrıca ayrıca gazeteport.com’dan canlı dinle bölümüne tıklayarakta dinlenebiliyor.

Bülent Yüksel’in yanısıra Yavuz Semerci,Zadik Gökoğlu,Bülent Tuncay,Murat Ağca,Ayhan Akbin,Ahu Gümüşkemer,Genco Boran,Efe Uysal da mikrofon başında olacak!

Radyo yönetiminin sürpriz isimleri dinleyici ile buluşturmak için çalışma halinde olduğu belirtiliyor.

Efsane Geri Döndü

Daha önce NTVSpor ve RadyoSpor’da görev alan deneyimli radyocu Bülent Yüksel, Fulya Davasındaki yayınların yanısıra Şike Soruşturmasındaki cesur yayınlarıyla takdir ve sevgi kazanan Türkiye’nin en iyi radyocu ödüllü Bülent Yüksel NTVSpor radyonun kapanmasıyla aynı frekansta sevenleriyle tekrar buluştu.

İlk gün yayınındai,iki yıldır program yapamayan deneyimli radyocu Bülent Yüksel’in,uzun zamandır dinleyicilerinin kendisini uzun zamandır dinlememesine rağmen,radyoya telefonlar yağdırılıp sevenleri tarafından mail yağruna tutuldu.

Beşiktaş Postası olarak Türkiye’nin başarılı sevilen radyocusu Bülent Yüksel’e görev yaptığı yeni radyosunda başarılarının devamını dileriz.

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu