BJK HaberleriHaberSpor Haberleri

Transferde Özen-Bilic çatışması

Transferde henüz olumlu bir adım atılamamasının nedeni, Bilic ile Özen arasındaki fikir ayrılığından kaynaklanıyor. Bilic’in istediği oyuncuları Özen, onun önerdiği futbolcuları da Hırvat hoca veto ediyor.

Fanatik Gazetesi’nin haberine göre ;

Bu sezon Süper Lig’de şampiyonluk, Avrupa’da ise başarı hedefleyen Beşiktaş’ın transferde bir türlü gaza basamaması, tarafarları son derece endişelendiriyor. Devler Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi 18 Temmuz’da, bu eşleşmedeki ilk maçını ise 29 ya da 30 Temmuz’da oynayacak Siyah-Beyazlılar’da Hugo Almeida, Manuel Fernandes ve Jones gibi deneyimli isimler takımdan ayrıldı. Altyapıdan ilk hazırlık kampına katılan gençler ise tecrübesiz olmalarının yanı sıra, yetersiz! Takıma yapılması gerekli olan takviyelerin bir türlü olmamasının ise teknik direktör Slaven Bilic ile Sportif Direktör Önder Özen arasındaki fikir ayrılıklarından kaynaklandığı öğrenildi. Hırvat hocanın istediği transferi, Özen veto ediyor, onun istediklerine ise Bilic karşı çıkıyor. Bu görüş ayrılıklarının, yönetimin de elini kolunu bağladığı konuşuluşor. Olaya müdahale etmesi beklenen Başkan Fikret Orman, A takımdan sorumlu Ahmet Nur Çebi’den sorunu çözmesini bekliyor.
Kampın ilk gününden beri…
Alınan bilgeye göre Almanya kampının ilk gününden beri yaşanan bu sorunla ilgili olarak Çebi’nin, tarafları ortak bir noktada buluşturamadığı öne sürülüyor. Hatırlanacağı gibi Bilic, geçen sezonun başında Atiba Hutchinson transferinde de benzer bir durumla karşılaşmıştı. Fikir ayrılığı olunca, “Ya bu oyuncu gelir, ya da ben giderim” restini çekmişti. Tecrübeli hocanın, ön elemelerin geçilmesi için yıldız isimleri istediği, ancak Özen’in geleceği olan oyunculara yönelip, uzun vadede başarının gelmesinden yana tavır koyduğu söyleniyor. İlk resmi maça yaklaşık 3 haftadan az bir süre kala, sorun da giderek büyüyor.
[adrotate banner=”325″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu