Beşiktaş'ı takip et !
THY Güney Avrupa’nın en iyisi
02 Nisan, 2009 | 10:41

Skytrax şirketi, yaptığı değerlendirme sonucunda Türk Hava Yolları’nı ”Güney Avrupa’nın En İyi Hava Yolu Şirketi” seçti.

THY’den yapılan açıklamada havacılık endüstrisinin oscarları olarak adlandırılan ”Skytrax Ödülleri En İyi Havacılık Şirketleri 2009 (Skytrax World Awards 2009)” sıralamasında THY, bölgesinin en iyisi seçilerek 2009 yılı ”Güney Avrupa’nın En İyi Hava Yolu Şirketi” unvanına kavuştu.

THY’nin ödülü, Skytrax üst yöneticisi (CEO) Edward Plaisted tarafından THY Genel Müdürü Temel Kotil’e verilirken Güney Avrupa bölgesi kapsamında değerlendirmeye alınan ülkeler arasında Türkiye’nin yanı sıra Portekiz, İspanya, İtalya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Yunanistan, Karadağ, Makedonya, Sırbistan, Kıbrıs Rum Kesimi, Malta, Romanya ve Slovenya’nın da yer aldığı bildirildi.

Açıklamada, ödüllerin, denetim ve ödül kuruluşu Skytrax tarafından 95 uyruktan 15,4 milyon yolcu arasında Ağustos 2008 ve Mart 2009 tarihleri arasında 10 ay boyunca gerçekleştirilen anketler sonucu belirlendiği kaydedildi.

Twitter'da takip et! Beşiktaş Postası'nı Twitter'da takip et!
Beşiktaş Postası Yorumları
Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
Yorum Bırakın

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Arnavutluk, Beşiktaş, Beşiktaş Gazetesi, Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş Postası, Bosna Hersek, Bulgaristan, Edward Plaisted, Ekonomi haberleri, Güney Avrupa'nın En İyi Hava Yolu Şirketi, Hırvatistan, İspanya, İtalya, Karadağ, Kıbrıs Rum Kesimi, Makedonya, Malta, Portekiz, Romanya, Sırbistan, Skytrax, Slovenya, Temel Kotil, THY, Türk Hava Yolları, Yunanistan,

Beşiktaş'ı takip edin !