HaberSpor Haberleri

Süleyman Seba’sız geçen 1 yıl…

Süleyman Seba

Türk futbolunun unutulmaz ismi, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba vefatının 1. yıldönümünde anılıyor.

Etkinlikler, bu sabah erken saatlerde Akaretler’deki Beşiktaş kulüp binasının karşısındaki Şairler Parkı’nda Seba heykelinin önünde anı defterinin açılmasıyla başladı. Hem siyah-beyaz renkle gönül veren taraftarlar hem de farklı renklerin taraftarları, Süleyman Seba’yı anmak için Şairler Parkı’nda buluşarak anı defterine duygularını yazdı.

Törene Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın yanı sıra; yöneticiler, Teknik Direktör Şenol Güneş, Antrenör Tamer Tuna, futbolcular; Tolga Zengin, İsmail Köybaşı, Ersan Gülüm, Necip Uysal, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ile taraftarlarımız ve farklı renklere gönül veren sporseverler katıldı.

Süleyman Seba’nın çok önemli bir isim olduğunu dile getiren Fikret Orman, “Süleyman Seba’ya Allah rahmet eylesin. Çok önemli bir isimdi. Kendisiyle çok anılarımız vardı. Seba’nın yaptığı eski kulüp binamıızın açılışında bulunmuştum. Biz ve bizden sonraki nesiller büyüklerimizi mutlu etmeliyiz. Tüm Türkiye’nin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.

Fikret Orman’ın konuşmasından sonra törene katılan futbolcularımız anı defterine duygu ve düşüncülerini yazdılar.

[adrotate banner=”133″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu