Spor Haberleri

Slaven Bilic İstanbul’u istiyor..!

slaven-bilic-aciklama

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic Beşiktaş – Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulunurken, Ankara’da atmosfer müthişti ama İstanbul’da alternatif bulmalıyız dedi.

Galibiyette, zeminin güzelliği ve taraftarın etkisi nasıl oldu? ” sorusunu yanıtlayarak sözlerine başlayan Slaven Bilic, “Gerçekten büyük bir etki yarattı. Osmanlıspor’a teşekkür ediyorum. Taraftar bize ekstra bir motivasyon vermediler; ama kararlılık verdiler. Maçtan sonra Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos’a da söyledim, böyle güzel maçların ortaya çıkması için güzel oynayan iki takıma ihtiyaç var. Maçın başında iyi pozisyonlar yakaladık. Ama değerlendiremedik, ikinci yarıda istediğimizi yaptık. Sonra Sivasspor beraberliği yakaladı. Daha sonra ritmi bulup güzel gollerle galibiyete ulaştık” dedi.

“Bu statta tamam mı devam mı? sorusuna ise Slaven Bilic, “Karışık duygular içerisindeyim. Dürüst bir şekilde söyleyecekk olursam, bizim için burada çok iyi bir atmosfer. Ancak diğer taraftar çok seyahat ediyoruz. Belgrad’da gidip sonra Kayseri’ye gideceğiz. Biz İstanbul kulübüyüz. İstanbul’da alternatif bulmalıyız. Bu atmosferi İstanbul’da, ait olduğumuz yerde tarihimizin olduğu yerde bulmamız lazım” yanıtını verdi.

Avrupa Ligi’nde oynayacakları rakipleri Partizan’ı da değerlendiren Bilic, “İyi bir takım ve o ligi çok iyi tanıyorum. Lige 8’de 8 galibiyetle başlayan takım iyi bir takımdır. Ligin kalitesini tartışabilirsiniz; ama o lig de belli bir kalitesi olan bir lig. Taraftara gelecek olursak, düşmanca bir atmosfer var. Taraftar takımı sürekli itiyorlar. Şu anda iyi bir pozisyyondayız. Avrupa Ligi’nde bunu sürdürmek istiyorsak, Partizan deplasmanında puan ya da puanlarla ayrılmak zorundayız” diyerek sözlerinin tamamladı.

[adrotate banner=”267″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu