HaberSpor Haberleri

“Sezer Öztürk’e kefilim” diyenler çöpe giden milyonları ne yapacak?

Sezer Öztürk

Göreve geldiklerinden beri Beşiktaş’ın bir kuruşunu çöpe atmayacaklarını iddia eden ve sözde transfer başarılarıyla övünen Fikret Orman ve yönetimi, Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen’i bedavaya yolladı.

Fikret Orman yönetiminin transfer başarıları devam ediyor. Fenerbahçe’den 1.5 milyon euro bonservis verilerek transfer edilen, takıma katkısı sıfır olan ve yatarak milyon euroları götüren Sezer Öztürk ile akıbeti pek de farklı olmayan ve Beşiktaş’a zarardan başka hiçbir şey vermeyen Gökhan Süzen sessiz sedasız bir şekilde bedavaya yollandı!

Gökhan Süzen, 2013 yılının Ocak ayında 1.1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan transfer edilmişti. İlk sezonunda 12 lig maçında forma giyen Gökhan, sonraki dönemde şans bulamamıştı. Sözleşmesi gereği 1 milyon 925 bin Euro para garanti edilen tecrübeli futbolcu, geçen sezon Gaziantepspor’a kiralanmıştı. Bu sezon için 550 bin Euro alması gereken Gökhan, 300 bin Euro karşılığında sözleşmesini feshetmeyi kabul etti.

Beşiktaş, Sezer Öztürk’ü ise, 2013 Temmuz’unda 1.5 milyon Euro ödeyerek Fenerbahçe’den almıştı. Aynı yılın ekim ayında takım kaptanı İbrahim Toraman’la kavga ettikten sonra kadro dışı kalan milli futbolcu, bir daha A takım kadrosunda yer bulamadı. Sözleşmesi gereği sezon sonuna dek 1.1 milyon Euro ödenmesi gereken Sezer’e fesih bedeli olarak 900 bin Euro verilecek. Sezer Öztürk, bir tane bile resmi maça çıkmadan Beşiktaş kariyerini noktalamış oldu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transferi eleştirilen futbolcu için “Sezer Öztürk’e kefilim” demişti.

 

 

[adrotate banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu