Beşiktaş'ı takip et !
Rus İnterpol’ünden Cem Garipoğlu açıklaması
29 Mayıs, 2009 | 16:37

Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun, yapılan araştırmalar sonucu Rusya’da olmadığı açıklandı.

Rus İnterpol Bürosu Basın Sözcüsü Tatyana Trunayeva yaptığı açıklamada, Cem Garipoğlu’nun Rusya’da olmadığını ve bunu resmi olarak tespit ettiklerini ifade etti.

İsmi açıklanmayan işadamı, katil zanlısı Cem’e benzettiği kişiyi Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği yakınlarındaki Europeyski Ticaret ve Eğlence Merkezi’nde diğeri ise, Leninski Prospekt üzerindeki Kafe 15′te gördüğünü iddia etmişti.
Azeri bir işadamına ait olduğu belirtilen Euoropeski Ticaret ve Eğlence Merkezi’ndeki “Şaşlık Maşlık” Azeri restoranından isminin açıklamasını istemeyen yetkili Cem Garipoğlu’nun resmini internette gördüğünü ve böyle bir şahsın restorana uğramadığını söyledi.

Twitter'da takip et! Beşiktaş Postası'nı Twitter'da takip et!
Beşiktaş Postası Yorumları
    1 Yorum
  1. melek - 29 Mayıs 2009 | 22:27

    o çocuğu hiç biyerde aramayın o çoçuk türkiyede bi deliğe girdi mektuplar görmeler yalan!!!2 ihtml rusyada saklanıo ylndan yok dediler

Yorum Bırakın

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Basri Akyüz, Beşiktaş, Beşiktaş Haberleri, Cem Garipoğlu, Cem Garipoğlu nerede, Cem Garipoğlu satanist mi, Engin Arslan, Etiler cinayeti, Levent Garipoğlu, Münevver Karabulut, Münevver Karabulut cinayeti, Münevver Karabulut cinayetinde son durum, Münevver Karabulut cinayetinde son gelişmeler, Münevver’in cinayeti satanist ayini mi, Ömer Çelik, Şehriban Coşkunfırat, Süreyya Karabulut, Zinnur Gülşah Dinçer,

Beşiktaş'ı takip edin !