HaberSpor Haberleri

Rasim Ozan Kütahyalı: Fikret Orman Akıllı Değildir, Üstü Çizilmiştir!

Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programda yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı Fikret Orman hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Beyaz Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Fikret Orman’ın Nazlı Ilıcak’a verdiği röportajdaki Demba Ba bestesinin ekrana getirilmesini yorumlamasının ardından, Fikret Orman’a salvo verdi. Fikret Orman’ın bestenin içindeki ‘’Eyüp Sultan’’ türbesinin geçtiği kısmı eleştiren Kütahyalı, Fikret Orman’ı hedef tahtasına oturttu.

Kütahyalı Fikret Orman’ın din istismarı yaptığının altını çizerek ‘’Fikret Orman akıllı değil. Din istismarı yapıyor. Fikret Orman’ın üstü çizilmiştir.’’ dedi.

Fikret Orman’ı yorumlayan Ahmet Çakar ise ‘’Fikret Orman gözümde bitmiştir’’ dedi. Bu tür aktivitelerin göz önünde olmamasını belirten Ahmet Çakar, bu konuda daha gizli bir şekilde yapılmalı, bu şekilde reklam aracı olarak kullanılmamalı dedi.

Sinan Engin ise buna karşı çıkarak asla ortada bir din istismarı olmadığı, Fikret Orman’ın bu kadar eleştirilmesine anlam veremediğini, her konuda eleştiri oklarının hedefinde olmasının haksızlık olduğunu dile getirdi. Sözlerine devam eden Engin, özellikle Orman’ın ‘’Kendi futbolcusunu yanına alıp, Kur’an okuması, türbeye götürmesinin’’ hiçbir şekilde eleştirilecek yanı olmadığını belirtip sözlerini bu şekilde noktaladı.

[adrotate banner=”79″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu