HaberSpor Haberleri

Portekiz milli takımında Beşiktaşlı yok!

quaresma portekizzPortekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Paulo Bento, Beşiktaş’ta kadro dışı kalan Ricardo Quaresma’nın yanı sıra Almeida ve Fernandes’i de kadroya çağırmadı.

2014 Dünya Kupası Eleme Grubu’nda Rusya ve Kuzey İrlanda ile oynanacak olan maçlar öncesinde Portekiz milli takımının aday kadrosu açıklandı. Beşiktaş’ta kadrodışı kalan Quaresma ile Fernandes ve Almeida, Bento’nun belirlediği aday kadroda kendilerine yer bulamadılar.

İşte Aday Kadro:

Kaleciler: Beto (SC Braga), Eduardo (İstanbul BŞB) ve Rui Patricio (Sporting); Defenders: Bruno Alves (Zenit), Fabio Coentrao (Real Madrid), Sereno (Valladolid), Miguel Lopes (FC Porto), Joao Pereira (Valencia), Pepe (Real Madrid) ve Luís Neto (Siena)

Orta Saha Oyuncuları: Custodio (SC Braga), João Moutinho (FC Porto), Miguel Veloso (Dinamo Kiev), Raul Meireles (Fenerbahçe), Ruben Amorim (SC Braga) ve Ruben Micael (SC Braga)

Forvet: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Hlder Postiga (Zaragoza), Nani (Manchester United), Pizzi ( Corunna), Nelson Oliveira (Corunna), Varela (FC Porto) ve Eder (SC Braga).

[adrotate banner=”83″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu