Gündem

İzmir’de genç kız intihar etti

nesrin erkayaİzmir’de nişanlısı tarafından terk edildiği iddia edilen Nesrin Erkaya(24), sahibi olduğu kuaför dükkanında kendisini tavana asarak intihar etti.

Yakınları tarafından asılı olarak bulunup Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kız burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Erkaya, yakınlarına bıraktığı notta, “Ben Bedran’ı çok sevdim. O beni sevmemiş demek. Benim hayallerimle, umutlarımla oynadı.” dedi. İntihar etmeden saatler önce ise, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta içinde bulunduğu durumu anlattığı ifade edildi.

Olay, Bayraklı ilçesi 7371 sokak numara 206’da bulunan Nesrin Bayan Kuaförü’nde meydana geldi. Kuaför dükkanının sahibi olan 24 yaşındaki Nesrin E., akşam saat 21.30 sıralarında işyerinin arka tarafında bulunan ve manikür pedikür yapılan odaya geçti. İşyerinde başka kimsenin bulunmadığı bir sırada arkada tarafın tavanına kabloyla kendisini asan Nesrin E., intihar etmeden önce şu notu kaleme aldı; “Beni affedin ne olur. Ben bunları hak etmedim. Ben Bedran’ı çok sevdim. O beni sevmemiş demek. Benim hayallerimle, umutlarımla oynadı. Yıkıldı her şey, kaldıramıyorum. Lanet olsun her şeye. Günahım onun boynuna. Onu ve beni bu hale sokanları Allah’a havale ediyorum. Onların başka rezilliklerini görmek istemiyorum. Ne olur beni affedin. Ben hiç kimseye yanlış bir hata yapmadım. Ama her şey zoruma gidiyor. Allah’ım beni affet.”

Nesrin E., bu intihar notunu kaleme aldıktan intihar etti. İşyerine gelen yakınları tarafından asılı halde bulunan genç kız hemen Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç kız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Acı haberi alan Nesrin E.’nin yakınları sinir krizi geçirdi. Yapılan araştırmalar sonucunda, genç kızın Almanya’da yaşayan Bedran adlı bir kişiyle bir süre önce nişanlandığı, Bedran adlı nişanlısının yaklaşık bir hafta kadar önce nişanı attığı iddia edildi. Nesrin E.’nin, daha önce de bir kez yine Almanya’da yaşayan bir gençle nişanlandığı ve ondan da ayrıldığı ileri sürüldü.

FACEBOOK’TA 6 SAAT ÖNCE DURUMUNU ANLATMIŞ

Nesrin E., sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasında intihar etmeden 6 saat önce ruh halini anlattığı bir yazı kaleme aldı. Nesrin E., Ardıç adlı şarkıcının “ne severmişim seni” adlı şarkısını paylaştığı iletide intihar etmeden 6 saat önce şu satırları kaleme aldı: “Sen varya sen, beni mahveden, hayallerimi umutlarımı benden alan her iki kelimeden biri yalan. Artık sen yoksun hayatımda, başkası da olmayacak asla. Ne istedin duygularımdan, tertemiz aşkımdan? İstediğin gibi oldu her şey. Ben sürümdüm, sen övündün. Gurur duyma kendinle sakın. Öyle bir yürek var ki bende eşi benzeri olmayan, senin gibilerine yıkılmayan. Nankörsün sen nankörsün işte. Şimdi git yolun açık olsun. Bu zamana kadar sana yaptıklarım benden bir hediye olsun. Sana son sözüm bitanem, içimdeki bu acıyı, bana bu yaşattığın ızdırabı gözlerime bakarak o yalan sözlerini asla ama asla unutmayacağım.”

Polis ekipleri, genç kızın bir hafta önce nişanı atan nişanlısı Bedran adlı kişinin Almanya’da yaşadığını, Bedran’ın bir hafta önce nişanı atarak genç kızdan ayrıldığını öğrendi. Nesrin E.’nin bu ayrılığın ardından bunalıma girdiği, kuaför dükkanında yanında çalışan bir kişinin de intihar ettiği gün işten ayrıldığı belirlendi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

[adrotate group=”42″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu