Beşiktaş İlçesinden HaberlerGündemHaber

Murat Hazinedar,Hakan Eren’in parasını ödememiş!

Hakan Eren,parasının ödenmediği gerekçesiyle Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a Twitter’dan salvo verdi!

Müzik sektörünün tanınan isimlerinden Hakan Eren, 2,5 aydır parasını ödemeyen Beşiktaş Belediyesi’ne twitter’dan tepki gösterdi.

Beşiktaş Belediyesi, müzik şirketi Ossi’nin sahibi Hakan Eren’i mağdur etti. Aylardır alacağı para kendisine ödenmediğini söyleyen Eren, twitter üzerinden başkan Murat Hazinedar’dan parasını istedi.

Kimi zaman yeni bir DJ, kimi zaman VJ, kimi zaman şarkı sözü yazarı, besteci, programcı. Eletrik mühendisiyken müzik hobisini profesyonelliğe taşıyan Hakan Eren, sanatçılara yaptığı albümlerle adını duyuruyor.

İşte bu isim şu sıralar çok dertli. Nedeni ise Haziran ayında Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği bir etkinlik. Belediyenin toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla 25 Haziran’da düzenlediği “Sokak Hayvanları Şenliği”‘nden sonraki süreç, Eren’i isyan noktasına getirdi.

“SİZE SAYGIMDAN SUSUYORUM AMA AYIP OLUYOR YAPTIĞINIZ

Görev aldığı bu etkinlikte anlaştığı belediye alacağı parayı aylardır kendisine ödenmedi. Eren, daha fazla dayanamayarak tepkisini Twitter’e taşıdı. Twitter hesabında “Sn.Başkan @MHazinedar aylar oldu bu etkinliğin ödemesini alamadım. Size saygımdan susuyorum ama ayıp oluyor yaptığınız” diye yazdı.

hakan-erenden-murat-hazinedara-tepki-parasi-ödenmedi (2) hakan-erenden-murat-hazinedara-tepki-parasi-ödenmedi

[adrotate banner=”331″]

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu