Beşiktaş İlçesinden HaberlerGündemHaber

Murat Hazinedar’a çığ gibi tepki!

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte CHP’li Başkan Murat Hazinedar’ı protesto eden grevdeki BELTAŞ işçilerinin saldırıya uğramasına tepkiler sürüyor.

ODA TV’nin Haberine Göre;

Başta CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün olmak üzere birçok milletvekilinden tepki çeken bu uygulamaya CHP Beşiktaş İlçe Yönetim Kurulu üyesi 4 isim de katıldı.

CHP Beşiktaş İlçe Eğitim Sekreteri Lal Denizli, Bilişimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Alp Sunay, İlçe Başkan Yardımcısı Bertan Ünsal ve İbrahim Domaç imzasıyla yapılan açıklamada, “BELTAŞ A.Ş çalışanlarına 07.09.2014 tarihinde Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik sırasında uygulanan şiddet ve kötü muameleyi kınıyoruz ve bu saldırıları gerçekleştiren şahısların ivedilikle cezalandırılmasını istiyoruz.” denildi.

Açıklamada, her işçinin Anayasa’dan aldığı hakla grev yapma hakkı bulunduğuna dikkat çekilirken, “Cumhuriyet Halk Partisi parti programında açıkça karşı çıkılan ve sosyal demokrat belediyecilikte yeri olmayan taşeron firmalardan en kısa sürede vazgeçileceği günlerin geleceğine olan inancımızı yineleyerek, saldırılara sessiz belediye mensuplarını göreve çağırıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Odatv.com

 

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu