Beşiktaş İlçesinden HaberlerGündemHaberPolitika Haberleri

Murat Hazinedar çareyi çöp toplamakta buldu!

İşçilere Kızan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar Çöpü Kendi Topladı.

İHA’nın Haberine Göre;

Grev yapan temizlik işçileri temizlik yapmayınca Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar çöpleri kendi topladı. Ayrıca işçilerin bağlı bulunduğu sendika görevlilerinin çöpleri parklara döktüğünü de iddia eden Başkan’ın oldukça sinirli olduğu gözlendi.

Grev yapan temizlik işçileri temizlik yapmayınca Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar çöpleri kendi topladı. Ayrıca işçilerin bağlı bulunduğu sendika görevlilerinin çöpleri parklara döktüğünü de iddia eden Başkan’ın fazlasıyla sinirli olduğu gözlendi.
Beşiktaş Belediyesi‘nde temizlik işçilerinin grevini kıran Belediye Başkanı Murat Hazinedar, işçilerin bağlı bulunduğu sendika görevlilerinin çöpleri parklara döktüğünü iddia etti. İşçilere kızan Başkan Hazinedar, çöpleri kendi topladı.
Beşiktaş Belediyesi’nde işten çıkarıldıkları gerekçesiyle 46 gündür grev yapan temizlik işçilerinin grevini Belediye Başkanı Murat Hazinedar kırdı. İşçilerin bağlı olduğu sendika üyelerinin çöpleri parklara döktüğünü iddia eden Başkan Hazinedar, işçilere kızarak çöpleri kendi topladı.
Belediye Başkanı Murat Hazinedar konuşma yaptığı esnada parka gelen temizlik işçileriyle belediye yetkilileri arasında kısa süreli tartışma çıktı.
Yapılan bu ahlaksızlığı, vicdansızlığı, burada çok şiddetli bir şekilde kınıyorum. O nedenle bugüne kadar yaptığının bütün eylemlere saygı gösterdik. Lütfen buradan çekilin” diyen Murat Hazinedar parka gelen temizlik işçilerine tepki gösterdi.

BELEDİYE BAŞKANI, SENDİKA GÖREVLİLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ
İşçilerin bağlı olduğu sendika görevlilerinin çöpleri bütün parklara dağıttıklarını iddia eden Murat Hazinedar, “Fotoğraflarıyla belgeledik, videolarıyla belgeledik. Bunun sendikacılıkla, solculukla, insan olmak herhangi bir ilgisi yok. Bulunduğum yerin bütün demokratik kurallara, haklara ve hukuka saygılı olması için elimden geleni yaptım. Ama gördüm ki Türkiye‘de bugüne kadar uygulanan yanlış sendikacılık zihniyeti yine tehdit, şantaj anlayışıyla yapılan sendikacılık zihniyetine bir dur demek gerekiyordu. Bunun için üzerimize düşeni yaptık” dedi.

“BU REZALETİ TEMİZLEYECEĞİZ”
İşçilerin haklarına bizzat kendilerinin çıktığını iddia eden Murat Hazinedar, “Bu rezaleti sonuna kadar engelleyeceğiz ve temizleyeceğiz. Bu noktada kendisini sendikaya bahane ederek bizim üzerimizde işçi hakkını engelliyorsun diyenlerle işçilerin hakkını savunarak mücadele edeceğiz. Onlar işçi hakkını savunmuyor biz savunuyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak : İHA

[adrotate banner=”311″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu