HaberSpor Haberleri

Müfettiş kararı temyiz etti / UEFA tekrar soruşturma başlatabilir

fikret orman makamUEFA Disiplin Müfettişi, UEFA Disiplin Komitesi’nin Beşiktaş hakkında 1 Mayıs’ta aldığı kararını temyiz etti. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş hakkında yeniden soruşturma açılması gündemde.

Beşiktaş Kulübü’ne, yaklaşık 2 hafta önce UEFA Disiplin Müfettişi’nin raporu doğrultusunda soruşturma başlatılmıştı. Raporda, siyah beyazlı kulübün bir önceki sezon için aldığı UEFA lisansının yükümlülüklerini yerine getirmek için yaptığı bazı mali işlemlerin hatalı olduğu belirtilmişti.

Siyah beyazlı kulübe 1 yıl Avrupa kupalarından men ve 300 bin Euro para cezası öngörülürken para cezası 500 bin Euro’ya çıkmış, en ufak bir hata veya anlaşmazlıkta verilecek men cezası da 2 yıla yükseltilmişti.

Ancak dün akşam Beşiktaş’ın yaptığı açıklamaya göre siyah beyazlı kulüp hakkındaki raporu hazırlayan UEFA Disiplin Müfettişi, bu kararı temyize taşıdı. Yaşanan bu gelişmenin ardından Beşiktaş’ın konuyla ilgili soruşturması yeniden açılabilir.

Bu arada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş’den, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen yazı şu şekilde:”UEFA Disiplin Müfettişi, UEFA Disiplin Komitesinin Şirketimiz hakkındaki 01.05.2012 tarihli kararını temyiz etmiştir.”

[adrotate banner=”246″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu