HaberSpor Haberleri

Milosevic Beşiktaş’ta! Tecrübesiz stoperi Biliç mi istedi yönetim mi aldı?

Alexander Milosevic

Defanstaki problemlerini halledemeyen Beşiktaş, 22 yaşındaki Sırp asıllı İsveçli futbolcu Alexander Milosevic ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübeli bir stoper transferi bekleyen camiada tecrübesiz bir ismin transfer edilmesi ilginç karşılandı.

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta İstanbul’a getirip sağlık kontrolünden geçirdiği Alexander Milosevic için AIK Stockholm kulübüyle de anlaştı ve genç futbolcuyla sözleşme imzaladı. İsveçli defans oyuncusu ile 4 yıllık mukavele imzalayan Beşiktaş, AIK Stockholm takımına 900 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Milosevic 13 Ocak’ta İstanbul’a gelecek. Genç oyuncu Beşiktaş’ın 15 Ocak’taki başlayacak ve Antalya’da gerçekleşecek devre arası hazırlık kampı kadrosunda da yer alacak.

Herhangi bir büyük kulüp tecrübesi bulunmayan Alexander Milosevic, İsveç Ligi kasım ayı başında bittiği için 2 aydır futbol oynamıyor. Savunmasında tecrübe eksikliği yaşayan Beşiktaş’ta Pedro Franco gibi başka bir tecrübesiz ismin transfer edilmesi akılları karıştırdı. Transferi Slaven Biliç’in mi istediği yoksa yönetimin kafasına göre mi transfer yaptığı henüz bilinmiyor!

[adrotate banner=”309″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu