BJK HaberleriHaberSpor Haberleri

Ahmet Nur Çebi’den önemli açıklamalar!..

Mete Vardar ve Ahmet Nur Çebi’den önemli açıklamalar; Toraman’ın dönmesini istiyoruz!.. Beşiktaş’ta yönetici Mete Vardar ve Ahmet Nur Çebi önemli açıklamalarda bulundu  / Beşiktaş Haberleri

Mete Vardar ve Ahmet Nur Çebi önemli açıklamalar; Toraman’ın dönmesini istiyoruz!.. HTSpor’un haberine göre, Beşiktaş’ta yöneticiler Mete Vardar ve Ahmet Nur Çebi, transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu…

“Son zamanlardaki gelişmelerle ilgili kamuoyunun bilmek istediklerini size aktarmak için karşısındayım. Lanzini ve Gökhan transfer listelerimizin içerisinde. Değerlendirmelerimiz devam ediyor. Alternatifleri de var. Değerlendirmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerimizin çok ciddi anlamda yürütüldüğünü söylemek istemiyorum. Gökhan Töre ve Lanzini’yle ciddi ilgileniyoruz. Sayın Orman’la tekrar oturup konuşacağız.”

“DEMBA BA OLUMLU BİR OYUNCU”

“Önder hocamızı seçtiği daha sonra Erdal Torunoğulları’nın ilişki kurduğu bir takım çalışması sonucu bu transfer gerçekleşmiştir. Bu operasyonun pozitif olduğu ortaya çıkmıştır. Bu şekilde belirli yöneticiler belirli sınırlar içerisinde birlikte çalışacak. Demba Ba çok olumlu bir oyuncu. Taraftarlarımıza bu transferde çok iş düştü. biz onların büyüklüğünü anlatarak Demba Ba’yı ikna ettik. Onları duyunca çok heyecanlandı. Beşiktaş için yapması gereken tek şey vardır. Çıkıp oynaması ve gol atmasıdır. O gelsin bu gelsin değil, kim gelirse gelsin başarılı olsun görüşümüz hakim”

“5+3 İLE BİRLİKTE…”

“Transferler 5+3’le birlikte zor bir konuma geldi. Yerli alınca başka problemle uğraşıyorsunuz. Yabancı alsanız başka mesele. Sıkı bir çalışma gerektiren bir durum. Ama stoperden vazgeçilmiş değil. Değerlendirmelerimiz devam ediyor.”

ÖZEN’İN YERİNE BİRİ GELECEK Mİ?

“Sportif Direktör adaylarımız şu an için söz konusu değil. Çünkü Önder Özen’in istifası beklediğimiz bir durum değildi. Hazırlıksız yakalansık. Ben Önder Özen’e de teşekkür ediyorum. Oluşturduğu bir düzen vardı. Bu düzen devam ediyor. Benim futbol sorumlusu olarak atanmam da Fikret başkanın 1 ay öncesinde bana teklifte bulunmasıyla başladı. Ben bu teklife 1 ay cevap veremedim ancak sonrasdında Önder Özen benim yanıma 3-4 kez geldi ve futbol şubesinin başına geçmemi söyledi. Önder Özen gibi bir hocanın benim bu görevi almamı söylemesi bu görevi almamda önemliydi. Yani Önder hocanın istifasının benim şubeye gelmemle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa söylerdi. İçine atan ya da saklayıp susan bir insan değildir Önder Özen.”

“İBRAHİM’İN DÖNMESİNİ İSTİYORUZ”

“Ahmet Mete Vardar pozitif bir insan. Takımımızın da pozitif olması gereken bir dönemden geçiyoruz. Kendisinin hem futbolculuk geçmişi var hem de iş adamı. Takımın başında iyi duracağına eminim. Ben çağırdım. İbrahim Toraman’ın takıma dönmesini istiyoruz. Hoca ve teknik ekiple bu konuyu konuşup değerlendiriyoruz. Birkaç güne sonuç çıkar ama biz kadroda olmasını istiyoruz.”

“FEDERASYONUN GÖREVİ VAR”

“Her şeyden önce Federasyonun bir görevi var. Öncelikle kendisine bağlı olan kulüplerin sağlıklı ve selametli şekilde yürütülmesidir. Ancak federasyon alacağı kararları 1-2 yıl sonrasında uygulanacak şekilde almalıdır. Bu konuda çok hassas olmadıklarını düşünüyorum. Bazı kulüplerin sorunlarını çözerken kimi kulüplerin sorunlarını büyütüyor.”

İLHAN MANSIZ SÜRPRİZİ…

“Hocamıza İlhan Mansız’ın takımda görev alabileceğini ilettik. Ancak kendisi ekibinden mutlu olduğunu ve bu şekilde çalışmaya devam edeceğini bize bildirdi.”

[adrotate banner=”190″]

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu