GündemHaber

Mete Vardar : Transfer’de Geç Kalmadık,Hata Yapma Lüksümüz Yok

Beşiktaş Yöneticisi Mete Vardar , Transfer hakkında açıklamalarda bulundu.

Sinan Vardar’ın oğlu Mete Vardar, transferde geç kalınmadığını,zamanlarının olduğunu ve hata yapma lükslerinin olmadığını belirtti.

Almanya kampından bir kaç gün önce ayrılıp Türkiye’ye dönüş yapan Mete Vardar, Transfer hakkında açıklamalarda bulundu.Mete Vardar, özellikle taraftarın eleştiri odaklarını çevirdiği transferlerin geçikmesi konusuna değindi.

Eski futbolcu Sinan Vardar’ın oğlu olan Mete Vardar, transferlerin geçikmediğini,aksine daha fazla çalışıp istenilen oyuncuların,daha ucuza alınabilmesi için sadece beklediklerine dikkat çekti.

Önceki yönetimlerin transfer konusundaki hatalarına dikkat çeken Vardar,İngiltere kampında daha hazır bir takımın ortaya çıkacağına,bunun yanında kadronun yeterli olduğu ve yarışmacı bir takım yaratma konusunda kararlı olduklarına dikkat çekti.

Transferlerde istenilen fiyatın oluşması ve Beşiktaş’ın parasının sokağa atılmaması için beklediklerini yineleyen Mete Vardar,kısa zamanda transferi noktalayacaklarını ince eleyip sık dokuduklarını beyan etti.

Ali Eren Beşerler’den sert tepki: Taraftar Mete Vardar’ı zengin etmek zorunda mı?

Dikkati Çekenler

Dikkati Çekenler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu